Torsebro byväg 116 / Färlöv / Kristianstad

Charmig putsad 1 1/2-plans villa i vinkel i Torsebro!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
127 kvm
Driftkostnad
21 220 kr/år
Tomtarea
1 230 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-24
Bostaden är såld!

Denna villa på torsebro byväg såldes av oss 2020-02-24. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på torsebro byväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Färlöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna charmiga putsade 1 1/2-plans villa i vinkel i Torsebro! Högt belägen tomt med fantastisk utsikt ut över Kristianstadsslätten. Ljust inbjudande vardagsrum, veranda med matplats med magisk utsikt, fräscht lantkök, 3 sovrum i bra storlek och helkaklat lyxigt badrum. Villan är smakfullt renoverad och väl omhändertagen av nuvarande ägare. Härlig trädgård med två fina uteplatser för sköna stunder. Rejäl praktisk förrådsbyggnad. Ett boende med fin karaktär och känsla. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.