Vasagatan 11

Vasagatan 11

Slutpris

2 660 000 kr


Östermalm— Kristianstad

Vasagatan 11


Slutpris
2 660 000 kr

Östermalm— Kristianstad

Pampig våning på attraktivt läge i Kristianstad!

Nu har vi äran att få presentera en unik möjlighet att förvärva en pampig våning om 118 kvadratmeter på attraktiv adress i Kristianstad!
På lugnt läge bland ståtliga villor och vackra lägenhetshus ligger Vasagatan. Endast några minuters promenad bort från stadskärnan med handel, caféer, restauranger samt goda kommunikationsmöjligheter. Området är vackert och grönskande med små parker runt hörnet och intill det även kanalen som löper genom Kristianstad. Adressen är unik i sitt slag då det ytterst sällan kommer ut objekt på marknaden.

En halvtrappa upp i huset välkomnas vi in till bostaden, som är mycket smakfullt renoverad med påkostade materialval. Pardörrar, stuckaturer, och vackra parkettgolv berättar om tiden från när huset byggdes. När vi kliver in genom de eleganta originaldörrarna är det schackrutiga golvet och den generösa takhöjden det första som tilltalar ögat. Det mönstrade golvet leder oss sedan in till det mycket stilrena och snyggt renoverade köket. Vitvaror från Bosch och Smeg, hel kyl och frys, spishäll och diskmaskin. Detta kök har allt! Våningen erbjuder oss även vardagsrum och matsal, båda i generös storlek där vackra infällda skjutdörrar skärmar av rummen. Vi finner master bedroom där garderober med glasdörrar skapar en lyxig känsla, ytterligare ett sovrum eller arbetsrum om så önskas samt ett bra badrum med badkar. Sobra färgval och moderna uppdateringar i kombination med 30-talets vingslag är hänförande.
Detta tillfälle får man bara inte missa!

Varmt välkomna att boka in er på visning!


Boarea
118 kvm
Avgift
6 419 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 4
Såld
2023-02-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.