Växlarevägen 4 / Kristianstad - Kulltorp / Kristianstad

Välkommen till populära Kulltorp och till en stor och rymlig villa!

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea/biarea
180/6 kvm
Driftkostnad
43 245 kr/år
Tomtarea
802 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-03-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Växlarevägen såldes av oss 2019-03-29. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Växlarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Kulltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära Kulltorp och till en stor och rymlig villa! Den perfekta villan för dig som vill ha gott om plats och många sovrum. Härliga umgängesytor och två helkaklade badrum, vardagsrum och matrum med kamin, kök med matplats, uterum, uteplats och vidbyggt garage. Lugnt och skönt läge, bra område! Kom och boka dig för en visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kulltorp

Barnvänligt och trivsamt område.

NÖJE

På Kulltorp ligger Kristianstads ishall, där du kan åka skridskor året runt. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Härifrån går stadsbussen ungefär var tionde minut, det är med andra ord lätt att ta sig till och från Kulltorp. Det är också cykelavstånd in till stan.

FAMILJELIV

Förskola och låg- & mellanstadieskola, Kulltorpskolan som i detta nu renoveras och beräknas stå färdig hösten 2019. Högstadium går man på Nosabyskolan och dit tar man sig enkelt med cykel eller buss.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.