Zacharias väg 25 / Kristianstad-kulltorp / Kristianstad

Trivsam 1-plansvilla på Kulltorp om 141 kvm där kök och badrum är från 2015!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
141 kvm
Driftkostnad
33 847 kr/år
Tomtarea
748 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-02-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Zacharias Väg såldes av oss 2020-02-01. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Zacharias Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-kulltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trivsam 1-plansvilla på Kulltorp om 141 kvm där kök och badrum är från 2015! Vi bjuds på 3 sovrum, stort vardagsrum och ytterligare allrum. Tvättstuga och gästwc. Härligt insynsskyddad trädgård med plattsatt uteplats från 2019 och vi finner även garage samt förråd. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Lotta Sandberg på tfn 0709-883013 för att boka en visningstid!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kulltorp

Barnvänligt och trivsamt område.

NÖJE

På Kulltorp ligger Kristianstads ishall, där du kan åka skridskor året runt. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Härifrån går stadsbussen ungefär var tionde minut, det är med andra ord lätt att ta sig till och från Kulltorp. Det är också cykelavstånd in till stan.

FAMILJELIV

Förskola och låg- & mellanstadieskola, Kulltorpskolan som i detta nu renoveras och beräknas stå färdig hösten 2019. Högstadium går man på Nosabyskolan och dit tar man sig enkelt med cykel eller buss.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.