Långvinkelsgatan 23
Långvinkelsgatan 23
Pontus Aronsson, ansvarig mäklare i Helsingborg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Pontus Aronsson

Ansvarig mäklare

Till salu

Långvinkelsgatan 23

Utgångspris

1 295 000 kr


Utgångspris

1 295 000 krKvidinge— Åstorp

Långvinkelsgatan 23


Till salu
Utgångspris
1 295 000 kr

Kvidinge— Åstorp

1-1/2 planshus på hörnläge i renoveringsbehov på lugn gata!

Med sitt eftertraktade hörnläge erbjuder detta hus en lugn och idyllisk boendemiljö samtidigt som det ligger nära skolor, affärer och goda kommunikationer. Här får ni det bästa av två världar – en fridfull tillvaro med närhet till allt som ni behöver. Välkomna hem till Långvinkelsgatan 23 i Kvidinge!

Huset är i renoveringsbehov men har stor potential. En chans för er att skapa ert egna hem och få leva ut era bostadsdrömmar. I samfälligheten ingår en parkeringsplats och en garage plats till boendet. Till de besökande finns det besöksparkering. Stor fördel med detta hus är just läget, först och främst att det är ett hörnläge men bäst av allt så har ni inga hus framför er som ger insyn då ni istället har garagelängan framför vilket även är bra då ni har väldigt kort avstånd till er bil.

Första plan fördelar sig på en rymlig hall med plats till att hänga av sig, praktiskt inredd tvättstuga med husets andra ingång. Badrummet är inrett med plastmatta som renoverades för fyra år sedan och utrustat med dusch. Köket är äldre som behöver moderniseras men diskmaskin och spis med ugn är cirka två år gammalt men resterande maskinpark är äldre och kan behövas bytas ut. Vardagsrummet är stort, luftigt och ligger öppet i vinkel mot de tidigare sovrummet där man istället har installerat en kamin och förlängt de sociala umgängesytorna. Från vardagsrummet når man trädäcket som ligger i ett söderläge och bjuder på eftermiddagssol.

Ovanvåningen fördelar sig på en klädkammare, tre väldisponerade sovrum och ett äldre badrum med plastmatta och badkar.

Till huset tillhör ett stort förråd, perfekt för trädgårdsredskapen som har ingång både från framsidan och från baksidan till trädgården. Den lagom stora trädgården erbjuder en privat och rofylld plats där ni kan njuta av härliga dagar ute i solen. Här finns utrymme för trädgårdsprojekt, lekplats för barnen eller varför inte en mysig uteplats för sommarens grillkvällar?

Kvidinge är en liten by som tillhör Åstorps kommun och ligger längs med riksväg 21 som går mellan Helsingborg och Kristianstad. Byn ligger mellan Åstorp och Klippan och här bor cirka 2000 invånare och bebyggelsen består till större del av villor. I Kvidinge finns en nyare byggd pågatågstation som tar en till Hässleholm och Helsingborg där man sedan kan ta sig vidare till resten av landet. I byn finns livsmedelsaffären Matöppet, pizzerior, café m.m. Här finns grundskola för årskurs F-6 och två förskolor. Kvidinge har även ett friluftsbad.


Utgångspris
1 295 000 kr
Boarea
122 kvm
Driftkostnad
54 840 kr/år
Tomtarea
315 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)


Aktuella visningar


Onsdag 24 juli 18:15 — 19:00

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka

Söndag 28 juli 14:00 — 14:40

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka

Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta Pontus för mer information kring Långvinkelsgatan 23.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Rumsbeskrivning

01
Beskrivning av samtliga rum

Hall: Rymlig hall med god plats till att hänga av sig.

Tvättstuga: Praktisk inredd tvättstuga med husets andra ingång. Tvättmaskin och arbetsbänk med vask. Plastmatta och målat på väggarna.

Badrum: Renoverades för fyra år sedan med ny plastmatta, våtrumstapet, dusch, toalettstol och handfat.

Kök: Äldre kök som är i behov av renovering. Maskinell utrustning som spis med ugn ( år 2023), diskmaskin (år 2021), fläkt, kyl och frys (äldre).

Vardagsrum: Stort, öppet vardagsrum i vinkel med utgång till trädäcket på baksidan som ligger i ett söderläge. Tidigare har man haft ett sovrum i vinkel mot vardagsrummet men idag är det öppet. Här har man installerat en kamin istället.

OVANVÅNING

Sovrum 1, 2 och 3: Tre väldisponerade sovrum där samtliga rymmer förvaring och säng. I två av sovrummen har man satt in nya 2-glasfönster.

Badrum: Äldre badrum som är i behov av renovering. Inrett med plastmatta och våtrumstapet. Utrustat med toalettstol (utbytt år 2024), handfat och badkar.

Klädkammare: Bra med förvaringsutrymme.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

122 kvm (Boareauppgifter enligt lantmäteriet)

Areauppgiften kan av olika skäl vara felaktig, bland annat beroende på äldre uppmätningsnormer. Den köpare som anser att den exakta arean är av betydelse, bör låta mäta upp bostaden före köpet.

Tomtarea

315 kvm

Rum

4 (3-4 sovrum)

Fastighetsbeteckning

ÅSTORP KVIDINGE 183:17

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadstyp

1-1/2 planskedjehus

Byggnadsår

1980

Standardpoäng

31

Grund

Betongplatta

Fasad

Tegel och träpanel

Takbeklädnad

Betongpannor

Fönster

2-glasfönster

Ventilation

Mekanisk frånluft

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

El (vattenburen) och ved

Jordat eller ojordat

Jordat och ojordat

Allmän information

Dödsbo men bouppteckningen är registrerad och klar. Huset förmedlas med friskrivningsklausul och kommer att skrivas in i köpekontraktet. Vilket innebär att ägaren avskriver sig från alla eventuella fel samt dolda fel, det vill säga köparen godtar fastighetens skick och avstår härmed med bindande verkan från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. I vanliga fall så är ägaren ansvarig för dolda fel 10 år efter tillträdedatum men inte i denna affär. Besiktning kan ni som potentiell köpare ändå åberopa att ni vill ha vilket ni meddelar när ni lägger ert eventuella bud och det är ni som köpare som står för kostnaden av besiktningen.

De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt, i annonsen samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren men i detta fall grundat av dödsbodelägaren. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna/informationen som är angiven innan kontrakt.

Renovering omarbetning etc

- Innertak spacklat och målat i tvättstuga
- Badrum nedervåningen helrenoverat januari 2020 (tyvärr behöll hon handfatet)
- Spis (gammal modell) ny februari 2023
- Diskmaskin ny 2021
- Fönster, 2st ovanvåning mot syd utbytta maj 2024
- Ny toalettstol ovanvåning juli 2024

Fel och brister

Huset är i behov av renovering och modernisering. Besiktning har inte utförts i samband med försäljning utan önskar ni som potentiell köpare att utföra en besiktning är det ni som bekostar det och har det villkorat med ert bud att ni vill utföra en besiktning. Vi rekommenderar alltid er som potentiell köpare att utföra en besiktning.
Huset förmedlas med friskrivningsklausul och kommer att skrivas in i köpekontraktet. Vilket innebär att ägaren avskriver sig från alla eventuella fel samt dolda fel, det vill säga köparen godtar fastighetens skick och avstår härmed med bindande verkan från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. I vanliga fall så är ägaren ansvarig för dolda fel 10 år efter tillträdedatum men inte i denna affär. Besiktning kan ni som potentiell köpare ändå åberopa att ni vill ha och meddelar när ni lägger ert eventuella bud och det är ni som köpare som står för kostnaden av besiktningen.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

110 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

202 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2024-07-18

Besiktningsman

Hassan Alkhudri, Enspecta AB


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Mobilt bredband


05
Uteplats
Beskrivning, uteplats

Trädäck på baksidan.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Övriga byggnader

Förråd vägg i vägg med huset. Stort och bra för trädgårdsredskap och förvaring.

Beskrivning, parkering

I samfälligheten ingår en parkeringsplats och en garage plats till boendet. Till de besökande finns det besöksparkering.


07
Tomt/Servitut
Tomtarea

315 kvm (Tomtareauppgifter enligt Lantmäteriet)

Beskrivning, tomt

Areauppgiften för tomten kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att den exakta arean av tomten är av betydelse, bör låta mäta upp tomten före köpet.

Rättigheter last

Ledningsrätt: vatten och avlopp

Planbestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 1940-02-23, Senast ändrad: 2022-10-15), Stadsplan (Beslutsdatum: 1975-04-16, Senast ändrad: 1997-02-24), Stadsplan (Beslutsdatum: 1979-09-06, Senast ändrad: 2013-03-28), Stadsplan (Beslutsdatum: 1980-06-23, Senast ändrad: 2005-10-26)

Samfällighet

Åstorp kvidinge s:6


Ekonomi

01
Taxeringsvärde

923 000 kr (Fastställt avseende år 2021)

Byggnadsvärde

743 000 kr

Markvärde

180 000 kr

Typkod

220 Småhusenhet, bebyggd

Värdeår

1980

Uppvärmning

38 591 kr/år

Försäkring

4 567 kr/år

Vatten och avlopp

3 032 kr/år

Renhållning

3 650 kr/år

Årlig elförbrukning

14368 kWh/år

Samfällighet

5 000 kr/år

Sammanlagd driftskostnad

54 840 kr/år

Fastighetsskatt/-avgift

6 923 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 61 763 kr/år)

Beskrivning av kostnader

Uppvärmning och el är en sammanslagen kostnad som ni finner under fliken "Uppvärmning".

Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Antal personer i hushållet

1

Försäkring

Hemförsäkring skall ni som köpare/na teckna och beroende på bolag och storlek kan denna kostnad variera. Undrar ni vad det kostar med en hemförsäkring så kontakta ert hemförsäkringsbolag ni har idag och se vilket erbjudande de kan ge er för en villaförsäkring.

Nuvarande ägare har Tre Kronor försäkring AB som försäkringsbolag.

Upplåtelseform

Äganderätt

Pantbrev

Det finns 10 pantbrev om totalt 782 000 kr.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Dokument

Ekonomi
Taxeringsvärde
923 000 kr (Fastställt avseende år 2021)
Byggnadsvärde
743 000 kr
Markvärde
180 000 kr
Typkod
220 Småhusenhet, bebyggd
Värdeår
1980
Uppvärmning
38 591 kr/år
Försäkring
4 567 kr/år
Vatten och avlopp
3 032 kr/år
Renhållning
3 650 kr/år
Årlig elförbrukning
14368 kWh/år
Samfällighet
5 000 kr/år
Sammanlagd driftskostnad
54 840 kr/år
Fastighetsskatt/-avgift
6 923 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 61 763 kr/år)
Beskrivning av kostnader
Uppvärmning och el är en sammanslagen kostnad som ni finner under fliken "Uppvärmning".

Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Antal personer i hushållet
1
Försäkring
Hemförsäkring skall ni som köpare/na teckna och beroende på bolag och storlek kan denna kostnad variera. Undrar ni vad det kostar med en hemförsäkring så kontakta ert hemförsäkringsbolag ni har idag och se vilket erbjudande de kan ge er för en villaförsäkring.

Nuvarande ägare har Tre Kronor försäkring AB som försäkringsbolag.
Upplåtelseform
Äganderätt
Pantbrev
Det finns 10 pantbrev om totalt 782 000 kr.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Använd kartan
X

Platser

Linné Pizza

823 m


Tomarps Kungsgård

1,88 km


Dymöllans Ålrökeri

4,22 km


Sibylla

4,66 km


Björnekulla Pizzeria (Vedeldad pizzaugn&Kolgrill)

4,75 km


Fritidshemmet

253 m


Förskolan Fröhuset

253 m


Fröhusets förskola avdelning Smultron

314 m


Kvidinge skola Rektorsområde 7

621 m


Trollskogens förskola

661 m


Lidl

6,21 km


Idrottsgatans Livs

6,78 km


4verkeri

8,69 km


Bjuv station

8,85 km


Gråmanstorp Lyckås

3,81 km


Åstorp Vattenverksvägen

4,1 km


Gråmanstorp Kyrkovägen

4,24 km


Gråmanstorp G:a Banvaktarst

4,42 km


Kvidinge station

371 m


Klippan station

5,46 km


Åstorp

5,71 km


Billesholm st

9,77 km


Billesholm station

9,78 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Vatten
  1,83 km
  8 min
  8 min
  32 min
 • Tågstation
  Kvidinge station
  371 m
  4 min
  2 min
  7 min
 • Hållplats
  Gråmanstorp Lyckås
  3,81 km
  13 min
  32 min
  -
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Pontus!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.