Östra Storgatan 150

Östra Storgatan 150


Kvidinge— Åstorp

Östra Storgatan 150Kvidinge— Åstorp

Charmig villa på sjötomt med egen brygga och stor solcellsanläggning!

Nu har vi det stora nöjet att kunna presentera denna charmiga villa belägen på en sjötomt med egen brygga längs med Rönne å. Dessutom har man under 2022 anlagt en stor markanläggning med solceller på ca 17kwp!

Man parkerar smidigt bilen/bilarna på framsidan av huset där det finns plats för åtminstone 2-3 bilar. Har man elbil så är en elbilsladdare redan installerad och man kan enkelt och billigt ladda bilen hemma.

In genom entrén på framsidan kliver man i en hall där det finns möjlighet att ställa av sig skorna och hänga ytterkläderna. På entréplanet finner vi ett stort vardagsrum, kök, uterum i söderläge mot ån samt ett stort matrum.

På ovanvåningen finner vi sedan två sovrum, förvaringsutrymme samt ett badrum med dusch.

Källaren är rymlig och här finns hobbyrum, förråd, tvättstuga samt badrum med dusch och bastu. Badrummet har egen ingång från trädgården och baksidan av huset.

Man har gjort flera förbättringsåtgärder på huset de senaste åren bland annat installationen av laddbox, solcellerna, luft/vatten-värmepump m.m. och huset är idag väldigt energieffektivt.

Man bor på ett lugnt och avskilt läge omgiven av naturen och på altanen/uterummet kan man ostört njuta av utsikten av ån. Det går utmärkt att fiska i ån men man ska vara medlem i Ängelholms sportfiskeklubb.

Kvidinge är en liten by som tillhör Åstorps kommun och ligger längs med riksväg 21 som går mellan Helsingborg och Kristianstad. Byn ligger mellan Åstorp och Klippan och här bor cirka 2000 invånare och bebyggelsen består till större del av villor. I Kvidinge finns en nyare byggd pågatågstation som tar en till Hässleholm och Helsingborg där man sedan kan ta sig vidare till resten av landet. I byn finns livsmedelsaffären Matöppet, pizzerior, café m.m. Här finns grundskola för årskurs F-6 och två förskolor. Kvidinge har även ett friluftsbad.

Missa inte denna unika chansen, kontakta mäklaren redan idag!


Boarea/biarea
113/58 kvm
Driftkostnad
42 038 kr/år
Tomtarea
1 420 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2023-12-22

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Östra Storgatan såldes av oss 2023-12-22. Se alla våra försäljningar i Kvidinge samt även på Östra Storgatan.

Boka värdering
Johan Eriksson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad