Sånnavägen 13

Sånnavägen 13

Slutpris

1 800 000 kr


Kvidinge— Åstorp

Sånnavägen 13


Slutpris
1 800 000 kr

Kvidinge— Åstorp

Välskött hus med fint läge i Kvidinge och stor trädgård i sydvästläge!

Här erbjuds ett välplanerat hus i utkanten av Kvidinge men fortfarande närhet till affär, tågstation, skola och allt som Kvidinge har att erbjuda.

Man parkerar bilen/bilarna antingen i garaget eller på den väldigt stora uppfarten som rymmer flera bilar.

Husets entréplan erbjuder ett rymligt kök med matplats, ett stort vardagsrum med mysig braskamin och stor matplats, ett sovrum, tvättstuga med torktumlare och tvättmaskin samt ett renoverat badrum med dusch. Matplatsen kan vid behov enkelt göras om till ett extra sovrum om behov finns. På ovanvåningen finns sedan ett allrum, två sovrum varav ett med egen walk-in-closet samt ett badrum med badkar.

Trädgården ligger i soligt sydvästläge med sol nästan hela dagen. Här kan man sitta på altanen i solen på eftermiddagarna och kvällarna. Trädgården är även lättskött med utrymme för eventuell pool, studsmatta eller liknande.

Kvidinge är en liten by som tillhör Åstorps kommun och ligger längs med riksväg 21 som går mellan Helsingborg och Kristianstad. Byn ligger mellan Åstorp och Klippan och här bor cirka 2000 invånare och bebyggelsen består till större del av villor. I Kvidinge finns en nyare byggd pågatågstation som tar en till Hässleholm och Helsingborg där man sedan kan ta sig vidare till resten av landet. I byn finns livsmedelsaffären Matöppet, pizzerior, café m.m. Här finns grundskola för årskurs F-6 och två förskolor. Kvidinge har även ett friluftsbad som även besöks av bybor från orterna omkring Kvidinge.

Missa inte chansen att bli ägare till detta välplanerade och trevliga hus, anmäl ert intresse redan idag!


Boarea/biarea
138/30 kvm
Driftkostnad
32 800 kr/år
Tomtarea
758 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-10-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Sånnavägen såldes av oss 2023-10-16. Se alla våra försäljningar i Kvidinge samt även på Sånnavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.