Västra Storgatan 16

Västra Storgatan 16

Slutpris

2 300 000 kr


Kvidinge— Åstorp

Västra Storgatan 16


Slutpris
2 300 000 kr

Kvidinge— Åstorp

FINT HUS I TVÅ PLAN MED EN STOR TOMT SOM HAR TRÄDÄCK, UTERUM, CARPORT, GARAGE OCH GÄSTSTUGA!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta charmiga, unika hem med en stor tomt som har carport, garage, gäststuga, trädäck med uterum som genomgått en stor renovering under åren i populära Kvidinge! Välkomna till Västra Storgatan 16!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning som är fördelad på två ingångar med god plats till att hänga av sig, helkaklat badrum och tvättstuga som går i stilrena kulörer på kaklet som är utrustad med dusch. Köket är från Ikea som är smakfullt inrett med vita luckor tillsammans med en fin bänkskiva och stänkskydd samt en komplett maskinpark. Huvudfastigheten är idag inredd med ett sovrum på ovanvåningen och ett allrum där möjligheten finns att göra om det till ytterligare ett sovrum. Sen för er som är i behov av fler sovrum så går det att göra om ena vardagsrummet och det andra matsalsrummet till två sovrum så det kan bli totalt fyra i huvudfastigheten. Då behåller man ändå ett vardagsrum på första plan för idag är det ett i vardera sida. Som det är inrett idag erbjuds det stora sällskapsytor som är lättmöblerade. Gäststugan är inredd med ett sovrum som passar perfekt om man har gäster/familj som färdats långt och vill sova över eller om man har eget kontor eller om tonåringen vill ha sitt egna.

Ett hem som passar både den lilla som den stora familjen med flera möjligheter och inte minst en välskött tomt med trädäck och uterum. Här har det spenderats mycket tid och blivit den självklara platsen när man har besök. Lyxen att kunna parkera upp till fyra bilar där två får plats på uppfarten, en i carporten och en i garaget är verkligen guldkant i vardagen.

Huset är förbesiktigat och dokumentet finner ni i annonsen på vår hemsida under fliken "Dokument och länkar".

Kvidinge är ett lugnt och tryggt område som tillhör Åstorps kommun där man smidigt kan ta sig ut och in till grannkommunerna. Ett område som är i ständig utveckling och där ni bor i centrala delen av Kvidinge. På promenadavstånd finner man tågstationen, busshållplats, livsmedelsbutik, pizzeria, bensinstation, skola, Friluftsbad och camping.


Boarea/biarea
77/6 kvm
Driftkostnad
33 967 kr/år
Tomtarea
803 kvm
Rum
4 rum (1-5 sovrum)
Såld
2021-06-24

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Västra Storgatan såldes av oss 2021-06-24. Se alla våra försäljningar i Kvidinge samt även på Västra Storgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.