Slutpris

2 853 634 kr


Norra Borstahusen— Landskrona— Nyproduktion


Slutpris
2 853 634 kr

Tillhör projekt Sockergränden
Norra Borstahusen— Landskrona— Nyproduktion

Arkitektritat radhus med uteplats och öppen planlösning

Väldisponerat radhus om 136 kvm fördelat på två plan. Öppen planlösning som vetter mot sydväst med dubbla, öppningsbara skjutdörrspartier mot uteplats och trädgård garanterar ett härligt ljusinsläpp.

En välkomnande entré med goda förvaringsmöjligheter leder vidare in i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum där dryga 40 kvm kompletteras av ytterligare 10 kvm i ett rum/studio som med fördel kan införlivas i den öppna ytan. Dessutom ett badrum med dusch och wc.

Våning 2 erbjuder 3 sovrum av skiftande storlek samt ett allrum som kompletteras av ett generöst tilltaget tvätt-/förrådsutrymme samt ett badrum med dusch. Möjligheter finns att avlägsna väggar för större öppna ytor eller på andra sätt anpassa layouten till personliga behov och önskemål.

Så har det äntligen blivit dags att få presentera kvarteret Sockergränden eller Morgondoppets Vänner som det också kallas då det utvecklats som ett spin-off-projekt till det visionära och prisbelönta mikrokvarteret Morgondoppet som i slutet av 2020 belönades med Landskrona stads stadsbyggnadspris.

Resultatet kommer att bli 4 unika radhus med beräknad inflyttning kvartal 1 2023.

På utmärkt läge i det expansiva området Norra Borstahusen erbjuds gångavstånd till såväl golfbanor och underbara badplatser som utmärkta skolor, nyöppnad COOP-butik, nytt gym samt gastronomiska upplevelser och gott häng på välrenommerade restauranger. Trädgårdar och terrasser kommer att ligga i fritt sydvästläge och uteplatserna kommer att anläggas med färdiga trädäck, planteringslådor i cortenstål samt vara förberedda för utekök. Parkeringsplats med laddstolpe kommer att finnas till varje enhet liksom utmärkta möjligheter att anpassa husen efter personliga önskemål.

Husen i Sockergränden kommer att präglas av en stram, stilren arkitektur som övergår i en originell, djärv taksilhuett med grönskande sedumtak som bidrar till såväl kvarterets unika karaktär och skyline som att rent visuellt knyta an till passivhusens miljötänk och energieffektivitet. Huskropparnas återhållsamma men samtidigt ståtliga och iögonfallande fasader kommer att uppföras med samma unika tegel som användes till Morgondoppet och som bränns enligt 100-åriga traditioner vid ett tegelbruk på den polska landsbygden.

Insidan håller vad utsidan lovar med i stort sett samma interiör som blivit så lyckad och så uppskattad i Morgondoppet. En stilfull, genomtänkt och noga selekterad blandning av material som bottnar i en industriell känsla och kompletteras med mjukare, varmare inslag. Tänk lyxig hotellkänsla. Djupa fönsternischer och generös takhöjd med synliga takbjälkar kontrasterar mot råare inslag av diamantslipade, tröskelfria betonggolv, stålbalkar och skiffer. Såväl ugn från italienska Bertazzoni, HTH-kök med bänkskiva av kvartskomposit som integrerad kyl & frys och vitpigmenterad ekparkett ingår i standardutförandet. Både entréplan och ovanvåning (ej våning 3, radiatorer) erbjuder full takhöjd och värms upp av vattenburen golvvärme vilket resulterar i en härlig boendekomfort samt fria, möblerbara ytor utan skrymmande snedväggar eller radiatorer.

Entréplanet i samtliga hus fördelar sig på entré och badrum samt en inbjudande, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Ovanvåningen erbjuder i originalutförandet 3 sovrum och 1 allrum med vattenburen golvvärme under vitpigmenterad enstavsparkett som kompletteras av badrum och separat tvättstuga/förråd. Hus 1, 3 och 4 levereras i grundutförande med en ovanvåning som är inredd med med samma väggar och golv som på våningen under men som kan kompletteras med avskiljande väggar och badrum om så önskas.

Småslagen gatsten tillsammans med smakfulla planteringar kommer att bidra till en genuin, trivsam utemiljö i gränden som inspirerat till kvartersnamnet och som kommer att skilja de fyra radhusen från det LSS-boende som ska uppföras strax bakom. I anslutning till garage och parkeringsplatser kommer det även att anläggas gemensam boulebana och utegym.

För reservering, intresseanmälan eller mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Först till kvarn-principen kommer att tillämpas så att de som först reserverar sig för något av husen kommer att ha förtur att teckna bindande köpeavtal inom några veckor.


Boarea
136 kvm
Driftkostnad
24 000 kr/år
Tomtarea
255 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-02

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på såldes av oss 2021-09-02. Se alla våra försäljningar i Landskrona

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.