Fabriksgatan 2 A

Fabriksgatan 2 A

Slutpris

1 395 000 kr


Landskrona - Väster— Landskrona

Fabriksgatan 2 A


Slutpris
1 395 000 kr

Landskrona - Väster— Landskrona

Välplanerad 3:a med lugnt läge och fin uteplats i söder!

Välkommen till denna fina och genomgående 3-rumslägenhet med uteplats i soligt söderläge! Här har du möjligheten att bo i en perfekt belägen bostad i stadens västra delar, med en härlig inhägnad uteplats.

Lägenheten är belägen i ett lugnt område bara ett stenkast från Albanoskolan, vilket gör den till en idealisk plats för familjer med barn eller för den som söker en fridfull tillvaro. Samtidigt har du närheten till stadens centrum och stadskärnans utbud av shopping, restauranger och nöjen.

För den som pendlar eller reser regelbundet är detta hemmet för dig. Både buss- och tågstationen ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder utmärkta förbindelser till Helsingborg samt till Lund, Malmö och Köpenhamn. Du får det bästa av två världar - en lugn och rofylld tillvaro samtidigt som du har nära till centrum och möjligheten att utforska andra städer i regionen.

Köket renoverades 2019. Här finner du en modern design och en plats där du kan låta din kreativitet flöda och laga fantastiska måltider samtidigt som du kan njuta av en bekväm matplats för trevliga stunder med vänner och familj.

Badrummet i lägenheten renoverades i samband med föreningens stambyte för några år sedan och erbjuder en fräsch och stilren atmosfär.

Sammanfattningsvis kan denna lägenhet erbjuda dig ett underbart läge i soligt söderläge i Landskronas västra delar, med närhet till Albanoskolan, stadens centrum och stadskärnans utbud. Du har även utmärkta pendlingsmöjligheter till Helsingborg samt till Lund, Malmö och Köpenhamn. Med ett renoverat kök från 2019 och badrummet renoverat i samband med föreningens stambyte, får du ett hem som kombinerar stil och bekvämlighet på bästa sätt.
Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Landskrona!


Boarea
75 kvm
Avgift
4 485 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-21

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Fabriksgatan såldes av oss 2023-08-21. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Fabriksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.