Badhusgatan 13

Badhusgatan 13

Slutpris

2 200 000 kr


Nyhamn— Landskrona

Badhusgatan 13


Slutpris
2 200 000 kr

Nyhamn— Landskrona

Väldisponerat med underbar utsikt och balkong i söderläge

Glittrande vatten, det rogivande ljudet av fiskebåtar som stävar ut mot morgonfångsten och synen av majestätiska fartyg som i maklig takt glider förbi för att angöra hamn vid varvet. Med panoramavy över hamn och hamninlopp erbjuds möjlighet att dagligen ta del av detta ständigt skiftande skådespel på första parkett. Vissa kallar det drömmar, andra kallar det vardag.

På utmärkt läge med påtaglig marin känsla och närhet finner ni denna ytterst väldisponerade lägenhet med obruten vy över småbåtshamnen från samtliga rum. Generöst tilltagen balkong i söderläge skapar utmärkta förutsättningar för många njutbara stunder. Planlösningen fördelar sig på ett välkomnande vardagsrum innanför en entré med utmärkta förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet förenas med köket i en semiöppen planlösning som ytterligare kan öppnas upp medan en väl tilltagen nisch i vardagsrummet lämpar sig utmärkt för exempelvis hemmakontor. Sovrum med stor garderobslänga samt öppningsbart fönsterparti mot balkongen och det rymliga badrummet har såväl golvvärme som TM & TT.

I det expansiva Nyhamnsområdet är det lika nära till centrum, shopping och restauranger som till hav och bad. Underbara promenadstråk sträcker sig såväl längs med vattnet mot Borstahusen som slingrar sig genom grönskande parkområden i anslutning till den välbevarade 1500-talsfästningen Citadellet och Sveriges förmodligen vackraste koloniområde. Nytt hotell med restauranger och Spa som kommer att stå färdigt 2018 återfinns strax utanför porten.

Välkommen på visning!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 443 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-07-09

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Badhusgatan såldes av oss 2018-07-09. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Badhusgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.