Slottsgatan 2 A

Slottsgatan 2 A

Slutpris

1 800 000 kr


Centrum— Landskrona

Slottsgatan 2 A


Slutpris
1 800 000 kr

Centrum— Landskrona

Helrenoverad 2:a på centralt kanonläge

På föreningens kanske bästa läge, längst upp i huset och längst ut mot gaveln erbjuds nu möjlighet att bli ägare till denna inflyttningsklara lägenhet med genomgående planlösning och balkong i solsäkert söderläge. Här bor man insynsskyddat med härligt ljusinsläpp och vackra utblickar över Citadellområdet med vallgraven och idylliska koloniträdgårdar, kasernplan med sina historiska byggnader samt underbara parkmiljöer, föreningens välskötta innergård och det pampiga vattentornet. Att man sedan har centrum, citadellet, konsthallen, nyhamn och underbara promenadstråk strax utanför dörren gör ju knappast saken sämre, eller hur!

Badrummet har i dagarna blivit färdigt från en totalrenovering med med ny golvbrunn, tätskikt och ytskikt anpassade till dagens gällande branschkrav. Resten av lägenheten renoverades 2019 då ett helt nytt kök sattes in som kompletterades med nya stilfulla och påkostade golv av 1-stavsparkett samt spackling och målning av väggar och tak Att föreningen dessutom nyligen bytt samtliga fönster kompletterar de renoverade ytskikten på ett förtjänstfullt sett och bidrar till en ny och modern känsla.

Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på en entré som övergår i en genomgående hall med utmärkta förvaringsmöjligheter. Dessutom ett smakfullt renoverat kök som kompletteras av ett rymligt vardagsrum med utrymme för såväl soffgrupp som matplats samt ett sovrum med rejäl klädkammare bakom skjutdörrar och slutligen ett helkaklat badrum som inrymmer dusch och tvättsektion med TM & TT.

Välskött HSB-förening med låg skuldsättningsgrad och i huset finns såväl hiss som välutrustad tvättstuga samt cykelförråd och gemensamhetslokal. Till lägenheten hör både källar- och vindsförråd och på den välskötta innergården erbjuds sittplatser och grillmöjligheter.

Utmärkt läge på enkelriktad gata med kortare gångavstånd till det mesta staden har att erbjuda i form av restauranger, shopping, kultur, kommunikationer, badplatser, underbara parker och promenadstråk längs havet. Gott om parkeringsplatser på långtidsparkeringar direkt utanför fastigheten samt på Kasernplan ett stenkast bort.

Välkommen på visning!


Boarea
62 kvm
Avgift
4 486 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-05-05

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Slottsgatan såldes av oss 2024-05-05. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Slottsgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.