Bästemansgatan 12b / Landskrona

Eftertraktat läge med närhet till strandpromenad och hav

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea/biarea
124/10 kvm
Driftkostnad
28 100 kr/år
Tomtarea
374 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-03-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Bästemansgatan såldes av oss 2017-03-24. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Bästemansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bästemansgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjligheten finns nu att förvärva en villa på bra läge med stor potential. Bostaden har tre rymliga sovrum, kök i originalutförande, ljust och rymligt vardagsrum, förråd, badrum med dusch, samt ett härligt uterum som kopplar samman inne och utomhus. Huset erbjuder en chans att sätta sin egen prägel och stil.

Villan ligger med närhet till allt som ger Borstahusen dess själ. Efter en promenad ner längs de trånga gränderna nås bland annat restauranger, strand, båthamn och konsthall. Härligt promenadstråk längs havet leder vidare in till centrum. Dessutom gångavstånd till skolor, kommunikationer och Landskrona golfklubb med två 18-håls banor.
Borstahusen och Landskrona ligger på utmärkt läge med närhet till både Malmö och Helsingborg. Man kan med lätthet ta sig med bil, tåg och buss till intilliggande städer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration