Sök Meny
Såld

Landskrona / Bästemansgatan 12b

Eftertraktat läge med närhet till strandpromenad och hav

Möjligheten finns nu att förvärva en villa på bra läge med stor potential. Bostaden har tre rymliga sovrum, kök i originalutförande, ljust och rymligt vardagsrum, förråd, badrum med dusch, samt ett härligt uterum som kopplar samman inne och utomhus. Huset erbjuder en chans att sätta sin egen prägel och stil.

Villan ligger med närhet till allt som ger Borstahusen dess själ. Efter en promenad ner längs de trånga gränderna nås bland annat restauranger, strand, båthamn och konsthall. Härligt promenadstråk längs havet leder vidare in till centrum. Dessutom gångavstånd till skolor, kommunikationer och Landskrona golfklubb med två 18-håls banor.
Borstahusen och Landskrona ligger på utmärkt läge med närhet till både Malmö och Helsingborg. Man kan med lätthet ta sig med bil, tåg och buss till intilliggande städer.

Sponsrade länkar
Landskrona
Bästemansgatan 12b
Slutpris: 3 150 000 kr
Boarea/biarea: 124/10 kvm
Driftkostnad: 28 100 kr/år
Tomtarea: 374 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-03-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Skåne / Landskrona / Bästemansgatan