Höstbruksgatan 16

Höstbruksgatan 16

Slutpris

9 500 000 kr


Norra Borstahusen— Landskrona

Höstbruksgatan 16


Slutpris
9 500 000 kr

Norra Borstahusen— Landskrona

Nybyggd, arkitektritad stenvilla på hörntomt i Norra Borstahusen

Nu har vi förmånen att få presentera denna fantastiska bostad på utmärkt läge där såväl golfbanor och badplatser som skolor, matbutiker, gym och underbar natur ligger på bekvämt promenadavstånd.

Generösa ytor, fem sovrum, vattenburen golvvärme på hela entréplanet inklusive uterum och garage samt uppvärmd pool förenas i en kompromisslös, väldisponerad helhet som inte lämnar mycket övrigt att önska.

Vid uppförandet av den nyligen färdigställda villan har inget lämnats åt slumpen. Den gedigna lättbetongstommen är putsad såväl in- som utvändigt, försedd med fönster och skjutdörrsparti från Elitfönster/Velux som kompletterats av plåtarbeten, ytterdörrar, fasadbelysning och uterum i matchande antracitgrå kulör. Den gjutna uppfarten till garaget har man på ett stilfullt sätt låtit följa huskroppen hela vägen in i trädgården där den slutligen övergår i en njutbar uteplats dit solen hittar under så gott som hela dagen. Det smäckra övergår sömlöst till det stora trädäcket som inrymmer poolen om 8x3,7m där underbara sommardagar inte är svåra att föreställa sig. Den vackert vitputsade muren avgränsar och omsluter tomten tillsammans med inslag av sjösten och anlagda planteringar.

Enhetliga ytskikt och medvetet utvalda detaljer förenar ett sparsmakat, stilrent formspråk med en varm, hemtrevlig känsla. De vackra klinkergolven utgör ett kommande inslag som på ett föredömligt sätt harmonierar med de vitoljade, massiva furugolven som ligger på såväl entréplan som ovanvåning. Kök från Marbodal med bänkskiva i kvartskomposit, köksfläkt från Fjäråskupan och gasspis från RAIS är några av detaljerna som sticker ut.

På entréplanet välkomnas man av en härligt rymlig, luftig entré som lämnats öppen upp till ovanvåningen med ett naturligt, flödande dagsljus som resultat. Här finns utrymme för såväl klädavhängning som förvaring i separat klädkammare, gästtoalett samt ingång till garaget från huset. Entrén leder rakt in i den öppna planlösningen där kök, matplats och vardagsrum förenas kring högresta fönsterpartier från golv till tak som skänker såväl naturligt ljusinsläpp som vackra utblickar mot uterum och uteplats. Dessutom sovrum en suite med badrum och klädkammare samt ett mindre sovrum/kontor och tvättstuga/grovkök.

Ovanvåningen domineras av ett stort allrum med sovrumssektioner på vardera sida, ett större sovrum samt ett badrum på ena sidan och två mindre sovrum och en klädkammare på motsatta gavelsidan. Från allrummet har man även utgång till takterrassen som det finns godkänt bygglov för.

Den härliga uteplatsen i nordvästläge garanterar sol större delen av dagen och kvällen samt inte att förringa, svalkande skugga intill huset under varma sommardagar. Det stora trädäcket med den nedsänkta poolen kompletteras av en stor sektion konstgräs, vilket säljarna vill framhäva som ett otroligt bra, praktiskt val som de absolut inte ångrar.

Godkänt bygglov för 57 kvm takterrass, uppfart för två bilar med nyligen installerad laddare samt isolerat förråd om 15 kvm med gjuten platta och separat sektion för poolutrustningen. Garage med fjärrstyrd port och separat sektion för husets teknikrum.

Det utmärkta läget erbjuder ett härligt grönområde strax utanför dörren, gångavstånd till härliga badplatser, två 18-håls golfbanor, underbara promenadstråk och motionsslingor. Gastronomiska upplevelser och trevligt häng erbjuds på Kvarteret Erikstorp med Brasseriet samt Kompass och Pumphuset nere i Borstahusens hamn. Dessutom direkt närhet till Engelska skolan F-9, Montessori F-9, Borstahusens idrottsplats samt utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till motorväg i såväl norr- som södergående riktning.

OBS / Nyproducerade hus är befriade från fastighetsavgift i 15 år från byggåret (2023 ligger denna kostnad på 9 287 kr).


Boarea/biarea
241/51 kvm
Driftkostnad
38 789 kr/år
Tomtarea
782 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2023-03-05

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Höstbruksgatan såldes av oss 2023-03-05. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Höstbruksgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.