Larvigatan 27 D / Väster / Landskrona

Inflyttningsklart på gavel med stor inglasad balkong i västerläge

Slutpris
1 425 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
5 694 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Larvigatan såldes av oss 2020-10-14. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Larvigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På utmärkt gavelläge finner ni denna inbjudande, rymliga 3:a med härligt ljusinsläpp, genomgående planlösning och stambytt badrum. Lägenheten har öppnats upp och välkomnar nu med en luftig, tilltalande disposition där generösa sociala ytor kompletteras av balkongen i njutbart västerläge.

Planlösningen fördelar sig på ett väl tilltaget vardagsrum med plats för såväl större soffgrupp som matplats, ett smakfullt renoverat kök samt två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte 2004/2005.

Föreningens fastigheter har löpande under åren genomgått omfattande renoveringar. Fiber indraget, välskötta och vackert anlagda innergårdar mellan huskropparna samt faciliteter i form av tvättstuga, källarförråd och cykelförråd.

På poulära Väster har man närhet till så gott som allt staden har att erbjuda med cykelavstånd till centrum med shopping och kultur, Borstahusen med härliga badplatser, golfbanor och välrenommerade restaurang Kvarteret Erikstorp samt tågstationen och idrottsanläggningar. Bussförbindelser finns strax utanför dörren.

Tillträde tidigast i början av mars 2021.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.