Snickargränden 4

Snickargränden 4

Slutpris

3 250 000 kr


Väster— Landskrona

Snickargränden 4


Slutpris
3 250 000 kr

Väster— Landskrona

Karaktärsfullt gathus på Väster med stor potential / Garage- och parkeringstomt med byggrätt

Pampigt, välhållet gathus som välkomnar med hela 5-6 sovrum, generöst tilltagen takhöjd och högresta fönsterpartier samt en användbar källare om närmare 100 kvm som är delvis inredd. Såväl yttertak som badrum och kök är renoverade inom de senaste 5 åren. Tillsammans med huset säljs även granntomten om 230 kvm som idag inhyser en större garage- / förrådsbyggnad med två garageportar samt utrymme att anlägga ytterligare 3-4 parkeringsplatser. Med andra ord utmärkta möjligheter att hyra ut parkerings- eller garageplatser i ett område med brist på desamma. Enligt gällande stadsplan så får det även byggas på tomten med krav om högst två våningar samt att nytt hus byggs i direkt anslutning till redan befintligt hus.

Entréplanet fördelar sig på en luftig, rymlig entré som öppnar upp sig mot ett genomgående vardagsrum och matrum, ett sovrum, ett stort kök samt grovkök och gästtoalett. Ovanvåningen kompletterar med 4 rymliga sovrum, ett helkaklat badrum samt en klädkammare / mindre sovrum. I källaren med ca 2 meter i takhöjd finner man ett allrum med öppen spis, ett badrum med toalett och bastu samt ytterligare några rum som kan nyttjas efter behov och önskemål.

Läget på Väster erbjuder direkt närhet till Albanoskolan F-6, trevliga lekplatser, närbutiker, kommunikationer samt vackra grönområden och promenadstråk. Dessutom gångavstånd till centrum och 10 minuters cykelväg till Borstahusen.


Boarea/biarea
186/97 kvm
Driftkostnad
30 980 kr/år
Tomtarea
253 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-09-13

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Snickargränden såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Snickargränden.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.