Älggatan 47 C

Älggatan 47 C

Slutpris

1 700 000 kr


Limhamn— Malmö

Älggatan 47 C


Slutpris
1 700 000 kr

Limhamn— Malmö

Stilrent renoverad lägenhet på populära Limhamn!

På fantastiska Limhamn, med sin närhet till hav och strand, utmärkt kommunikation och närservice samt en trygg och trivsam miljö har vi nu nöjet att kunna erbjuda denna smakfulla, stilrent nyrenoverade och genomgående tvårummare i ljusa kulörer.

I hallen finner ni en rejäl skjutdörrsgarderob där den klädmedvetne får plats med det mesta. Köket som renoverades 2018 är renoverat i vitt, grått och svart med plats för matbord.De vita högblanka skåpen samstämmer fint med den lyxiga svarta arbetsskivan i granit. Maskinparken består av kvalitetsvaror med integrerad kyl/frys (Electrolux), häll (Bosch), integrerad ugn (Bosch),integrerad diskmaskin (Electrolux) samt fläkt från Franke. Sovrummet är ljust och luftigt med nya plankor i ekparkett, vita väggar samt tre garderober. Badrummet har en lyxig känsla med fina materialval, vägghängd WC, kommod från INR och spegelskåp med belysning. Vardagsrummet är ljust och fint med sin nyslipade parkett och utgång till den mysiga balkongen i västerläge. Här finns plats för både soffgrupp och matbord. Bra ekonomi i föreningen med låg avgift där även bredband och tv ingår. 2019 installerades en säkerhetsdörr.

Bara att flytta in och njuta!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 987 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2020-08-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.