Övägen 4a

Övägen 4a

Slutpris

4 500 000 kr


Limhamns sjöstad / Ön— Limhamn— Malmö

Övägen 4a


Slutpris
4 500 000 kr

Limhamns sjöstad / Ön— Limhamn— Malmö

Vacker utsikt vid attraktiva Dragörkajen

Med fantastisk utsikt är denna stilrena trea belägen vid attraktiva Dragörkajen. Lägenheten har en stor härlig inglasad balkong i perfekt sydvästläge. Ett härligt ljusflöde i hela lägenheten med stora fönster åt tre väderstreck, stora sociala ytor och två badrum vilket är ovanligt.

Vardagsrummet är stort och rymligt och har utgång till den inglasade balkongen. Även köket är stort och luftigt och har gott om förvaring samt arbetsyta. Vita släta luckor med integrerad diskmaskin och vitvaror i vitt från Siemens. Genomgående i bostaden är det parkettgolv och vita släta väggar. Lägenheten har även två sovrum samt två rymliga badrum varav det ena som du når från det stora sovrummet har tvättmöjligheter.

All tänkbar service utanför porten såsom livsmedelsbutik, apotek och restauranger. Runt knuten har vi havet, småbåtshamnen, fiskehoddorna och Limhamns Fiskrökeri, Mastio, Hamncafet, Restaurang Dragörkajen och Limhamns Glassmejeri. Limhamns centrum ligger på bekvämt gångavstånd, och vackra omgivningar hittar vi även på Ön.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
82 kvm
Avgift
4 072 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-05-05

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Övägen såldes av oss 2022-05-05. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Övägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.