Rosengrens Gata 1 / Limhamn - Ribersborg / Limhamn / Malmö

Med hav och fritid i centrum

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
46.5 kvm
Avgift
3 025 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rosengrens Gata såldes av oss 2019-11-09. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Rosengrens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamn - Ribersborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Allt man behöver för ett bekvämt boende fördelat på 46,5 välplanerade och stilrena kvm, allt i nästintill nyskick med en härlig uteplats. Lägenheten är lättåtkomlig och praktisk, Havet är alltid närvarande i det fall man vill fiska eller segla. Limhamnsfältet och Ribersborg erbjuder bad och fritidsaktiviteter och Hyllie golfanläggning ligger som granne. Till Limhamns centrum cyklar man på ett par minuter och åt andra hållet nås Malmö Live nästan lika fort. Ett härligt boende för den som vill njuta av livet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.