Storabackegatan 15b / Limhamn / Malmö

Genomgående tvårummare med nyrenoverat badrum och sydvästbalkong!

Slutpris
1 530 000 kr
Boarea
50.6 kvm
Avgift
2 807 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Storabackegatan såldes av oss 2020-10-30. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Storabackegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna väldisponerade och genomgående tvårummare med på populära Limhamn! Ljus och trivsam lägenhet på andra våningen med härlig sydvästbalkong med fri utsikt som vetter ut mot föreningens lummiga innergård. Kök som erbjuder mycket förvaring och bra med arbetsytor, rymligt vardagsrum med plats för soff- och matbordsmöblemang, väl tilltaget sovrum och ett stilrent renoverat badrum från 2020.

Bo i denna välskötta förening med låg månadsavgift och närhet till Limhamn centrum, restauranger, mataffärer, närservice, förskolor, skolor och kollektivtrafik som snabbt tar dig in till Malmö City.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Limhamn

Limhamn brukar beskrivas som den ”lilla staden i den stora staden”. Detta mycket på grund av den småstadskänsla denna populära del av Malmö ger. Då Limhamn tidigare varit en gammal fiskeort finns här gott om äldre bebyggelse i form av charmiga gatuhus på Gamla Limhamn kombinerat med nybygge vid Limhamns kalkbrott och Limhamns Sjöstad – vilket gör stadsdelen till ett av Malmös mest attraktiva bostadsområde. Limhamn är den perfekta stadsdelen för dig som vill ha ett aktivt liv eller bara njuta av livets goda. Den matintresserade bör besöka Limhamns fiskrökeri, Kajuteriet eller njuta av de goda pizzorna på Mastio vid Dragörkajen. Vill man ta en fika finns här ett stort utbud av caféer - Kaka på Kaka tillhör en av de mest populära.

Service

På Limhamn finns ett flertal mataffärer att välja mellan - Malmborgs, Willys, Coop och Lidl. Limhamn centrum har också flera klädbutiker, apotek, restauranger, systembolag, tobakshandel, vårdcentral, frisör och skönhetssalonger – här saknar ni inget!

Natur och fritid

Med närheten till havet och ett aktivt båtliv vid Limhamns småbåtshamn finns det möjlighet till bad och diverse vattensporter eller för dig som önskar att ta det lugnare är ett besök på Kallbadhuset perfekt. Här finns även ett flertal gym för den träningsintresserade. Vill man spela en runda golf bör man besöka Hylliekrokens Golfcenter, vill man åka skridskor kan man besöka Limhamns ishall och är man fotbollsintresserad kan man gå med i Limhamns FF.

Kommunikation

På Limhamn finns goda kommunikationsmöjligheter med Skånetrafiken. Via busslinjerna tar ni er enkelt från Limhamn till bland annat Malmö C, Gustav Adolf Torg, Triangeln, Hyllie och Värnhem för att bara nämna några av destinationerna.

Familjeliv

På Limhamn finns ett flertal olika förskolor och skolor att välja mellan utspridda i de olika delarna av Limhamn. Med fina naturområden finns det goda möjligheter för lek och bus för barn och familjer.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.