Västanväg 59 A / Limhamn / Malmö

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
58.5 kvm
Avgift
3 619 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västanväg såldes av oss 2019-02-13. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Västanväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina och välplanerade tvårumslägenhet med genomgående planlösning vid omtyckt adress på Limhamn. En välskött bostad som är belägen en halvtrappa upp i huset, där det bland annat erbjuds ett rymligt och ljust vardagsrum med utgång till balkongen i söderläge, renoverat kök och ytskikt från 2013 samt bra med garderobsmöjligheter.

Lägenheten är belägen på en lugn gata med bara några minuters promenad in till Limhamns centrum där du har ett stort utbud av bland annat butiker och caféer, med en kort cykeltur tar du dig till havet. Det är även utmärkta förbindelser till bland annat Malmö centrum och Hyllie tågstation. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.