Vinstorpsvägen 54

Vinstorpsvägen 54

Slutpris

2 050 000 kr


Lomma

Vinstorpsvägen 54


Slutpris
2 050 000 kr

Lomma

Smart planerad tvåa i renoveringsbehov med balkong.

Välkommen till denna lägenhet som efter en renovering kan bli ett riktigt härligt hem. På Vinstorpsvägen 54 hittar vi denna lägenhet där varje kvadratmeter nyttjas optimalt. Lägenheten erbjuder en boyta om 60 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök.

Det första man möts av i denna bostad är en funktionell och välplanerad hall. Det äldre men funktionella köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och plats för matbord och stolar. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor.

I denna lägenhet finns även en inglasad och rymlig balkong med sol hela dagen och plats för soffgrupp. Ett "extra rum" som ger dig som boende både mer utrymme och högre livskvalitet.

HSB BRF Magnolia i Lomma är en lågt belånad, välskött och aktiv förening med mycket god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum och en trevlig innergård.

Vinstorp är en mycket trivsam del av populära Lomma. Här bor du med Pilängsbadet & Pilängshallen runt knuten. Småbåtshamnen & Lomma badstrand ligger en cykeltur bort. Dessutom har du Lund, Malmö och Helsingborg inom pendlingsavstånd.

Bostaden säljs med friskrivningsklausul.

Vi ses på Vinstorpsvägen 54!


Boarea
60 kvm
Avgift
2 849 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-24

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Vinstorpsvägen såldes av oss 2021-06-24. Se alla våra försäljningar i Lomma samt även på Vinstorpsvägen.

Boka värdering

Daniél Holmqvist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.