Slussplan 3B

Slussplan 3B

Slutpris

2 250 000 kr


Slussen— Malmö

Slussplan 3B


Slutpris
2 250 000 kr

Slussen— Malmö

Välplanerad etta med stor balkong!

Varmt välkomna till denna smart planerade etta mitt i centrala Malmö. Här bor ni i ett mycket omtyckt och populärt hus med närhet till både Malmö Central, Universitetet, shopping, matbutiker och gym.

Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en smart placerad sovalkov med avskärmning. Det som verkligen lyfter hela lägenheten är den stora balkongen om hela 9 kvm vänd i solsäkert söderläge med svårslagen utsikt över den rogivande kanalen. Balkongen är utrustad med en elektrisk markis som med fördel kan användas under de riktigt varma sommardagarna.

I det moderna badrummet finner ni en stor dusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod, WC, förvaringsskåp samt en kombinera tvättmaskin med torktumlare.

Brf Slussbron är en stabil och välskött förening med stark ekonomi. Som bevis på detta har föreningen gett alla sina medlemmar en avgiftsfri månad under januari 2021. De har även installerat solceller och upphandlat gemensam el, vilket ger en ytterst låg elkostnad för de boende. I huset finns en gemensam terrass och bastu för medlemmarna att nyttja. För gäster finns möjlighet att hyra en övernattningslägenhet på våning 8.
För den med bil så finns det även ett garage i huset där medlemmarna kan hyra en plats för 900 kr per månad. Kösystem tillämpas.

Via charmiga Drottningtorget promenerar du bekvämt till city och shoppinggatorna. En kort promenad bort finns både Caroli och Entré. Stort utbud av restauranger, caféer och matbutiker i närområdet. Stadsbussar går regelbundet på flera ställen i närheten. För pendlaren ligger Centralstationen och Värnhemstorget några minuters promenad hemifrån.
Varmt välkomna på visning!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 422 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 12 (Hiss finns)
Såld
2021-10-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.