Tärningsholmsgatan 13 B

Tärningsholmsgatan 13 B

Slutpris

1 250 000 kr


Slottsstaden - Fågelbacken— Malmö

Tärningsholmsgatan 13 B


Slutpris
1 250 000 kr

Slottsstaden - Fågelbacken— Malmö

En slumrande pärla

En slumrande pärla i bästa solläge. Här får du det du betalar för och inte säljarens möbler och renoveringar. Lägenheten på 39 kvm lämnar med sin takhöjd på 2,75 m många bra lösningar på ett compact living där du själv skapar dig ett trivsamt boende. Köket har plats för ett bra matbord och har originalinredning. Vardagsrummet är stort med 2,75 m i takhöjd vilket öppnar upp många möjligheter. Badrummet är av en äldre modell. Kronan på verket är balkongen i bästa solläge i höjd med takåsen, med två öppningsbara dörrar. Välkomna på visning och att bilda er en uppfattning hur man skapar ett trivsamt boende.


Boarea
39 kvm
Avgift
2 760 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-02-10

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Tärningsholmsgatan såldes av oss 2023-02-10. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Tärningsholmsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.