Almbacksgatan 16

Almbacksgatan 16


Triangeln / Möllevången/City— Malmö

Almbacksgatan 16Triangeln / Möllevången/City— Malmö

Stor trea med nyrenoverat badrum och balkong i söderläge!

Stig in genom dörren och välkomnas till denna bekväma bostad med samtliga fönster samt en balkong i söderläge! Lägenheten är strategiskt belägen mellan Folkets Park, Möllan och Sankt Knut. Den centrala yta är tveklöst vardagsrummet. Med sitt goda ljusinsläpp från söder, sina rymliga ytor bestående av vita väggar och mörkt parkettgolv, skapas en tidlös miljö för vila och samvaro.

Köket är i ett modernt skick med beige köksinredning, mörkt parkettgolv och vita väggar. Här finns rymliga arbetsytor och massor av förvaringsmöjligheter i kökets alla skåp. I detta kök finns alla förutsättningar för att lyckas med sin måltid. Samtliga vitvaror är integrerade och ger ett stilrent intryck där diskmaskin och spisfläkt är nyinstallerade från år 2022. Måltider utspisas med nöje och enkelhet i detta rum då köket är stort och även rymmer ett köksbord.

Badrummets signum är praktikalitet där golvet är av klinker och väggarna av kakel. För att underlätta vardagslivet ytterligare finns här även nyinstallerade tvätt och torktumlare från år 2022 då badrummet totalrenoverades. I detta fall talar bilden på badrummet sitt tydliga budskap då det är i ett väldigt fint skick och är renoverat i en neutral och harmonisk nyans. Från renoveringen finns även kvalitetsdokument.

När kvällen smyger sig på eller när man endast vill ha sin egentid, finns två stycken sovrum som båda är stora och rymliga. Rummens golv följer samma standard som övriga lägenheten med ett mörkt parkettgolv som gifter sig med de vita väggarna. Det ena sovrummet har även en walk in closet med massor av förvaringsmöjligheter. Det andra sovrummet disponeras för tillfället som ett barnrum och är en kreativ plats med vita väggar dekorerade med små, glada motiv. Här ryms utan konstigheter två st sängar. Rummet har även en platsbyggd garderob för utökad förvaring.

Från denna lägenhet tar du dig med enkelhet till alla Malmös centrala hörn via cykel. För den som har ärenden i Köpenhamn eller annan ort finns Triangeln station 3 minuter bort. Folkets park station ligger ett stenkast från lägenheten varifrån femmans buss går mot Malmö C och vidare ut i västra Hamnen.

Varmt välkomna att höra av er vid intresse eller för vidare information.


Boarea
87 kvm
Avgift
5 619 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-02-14

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Almbacksgatan såldes av oss 2024-02-14. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Almbacksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad