Dockgatan 21

Dockgatan 21

Slutpris

5 600 000 kr


Dockan— Malmö

Dockgatan 21


Slutpris
5 600 000 kr

Dockan— Malmö

Två balkonger och utsikt över småbåtshamnen Marinan

Låt oss stolt presentera denna femrummare högt upp i huset på populära Dockan. Bostaden erbjuder två generösa balkonger med utsikt mot den rogivande Marinan samt en med svårslagen utsikt mot havet. Här bor ni högt upp i huset med en rundgående planlösning vilket gör att ni finner fyra sovrum i olika storlekar. Om önskemål finns kan bostaden enkelt förvandlas till fyra rum och kök (se alternativ planlösning).

Två generösa badrum utrustade med dusch samt egna tvättmöjligheter med påkostande vitvaror från Miele. Tack vare den smidiga planlösningen erbjuds gott om inbyggd förvaring i form av klädkammare samt garderober med skjutdörrar. Till bostaden tillhör även ett förråd.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör detta till den naturliga platsen att umgås på. Ett Kvalitétskök från Marbodal med påkostade vitvaror gör inte den matintresserade besviken.

Brf Midskeppet i Dockan är en mycket välskött förening med väldigt god ekonomi. Föreningen har aldrig höjt avgifterna samt följer en noga långsiktig plan. För den som ofta får gäster erbjuder även föreningen en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra.

På Dockan bor ni på ett centralt läge precis intill havet med närhet till både mataffärer, gym, restauranger samt bussförbindelser. På bara några minuters promenad är ni på Malmö Central som smidigt tar er vidare mot Köpenhamn/Kastrup eller Lund.

Detta vill ni inte missa, varmt välkomna på visning!


Boarea
107 kvm
Avgift
5 201 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-08-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.