Erik Dahlbergsgatan 26

Erik Dahlbergsgatan 26

Slutpris

2 600 000 kr


Davidshall/Operan— Malmö

Erik Dahlbergsgatan 26


Slutpris
2 600 000 kr

Davidshall/Operan— Malmö

Mysig lägenhet med mycket charm!

Varsamt renoverad lägenhet med tidstypiska detaljer såsom takrosetter, fönsterbrädor i original, höga fotlister, innerdörrar, serveringsgång mm men med moderna inslag som passar dagens höga levnadsstandard. Redan när man kliver in i entrén på Erik Dahlbergsgatan 26 möts man av en pampig känsla och det fortsätter in genom dörren till lägenheten. Innanför entrén finns en stor och rymlig hall som är navet i lägenheten. Vardagsrummet är ljust med en härlig känsla av rymd. Vidare genom vardagsrummet når man sovrummet genom de bevarade skjutdörrarna. Ett rymligt rum med garderobsvägg. Den fiskbensmönstrade parketten i hall, vardagsrum och sovrum har slipats och vitoljats. Via serveringsgången som har sin gamla inredning kvar når man köket som vetter mot föreningens innergård. Här har brädgolvet i original tagits fram, slipats och vitoljats. Nyare köksinredning i vitt, bänkskiva i ek, diskmaskin, ny induktionshäll, spisfläkt och matplats är några av attributen i köket. Från köket finns pigentrén som gör att man enkelt når uteplatsen på innergården, tvättstuga och förråd i källaren. En otroligt mysig lägenhet i en mycket stabil föreningen på perfekt läge nära alla bekvämligheter man behöver såsom närhet till stadens parker, stort restaurang-och caféutbud, shopping vid Triangelns köpcentrum och gågatan, kommunikationer med buss och tåg inom några minuters promenad. Välkommen på visning!


Boarea
57 kvm
Avgift
3 360 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2020-11-10

Mäklarhuset Vellinge

Denna lägenhet på Erik Dahlbergsgatan såldes av oss 2020-11-10. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Erik Dahlbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.