Fersens Väg 16

Fersens Väg 16


Davidshallstorg— Malmö

Fersens Väg 16Davidshallstorg— Malmö

Lugnt belägen trea med balkong i söder och extremt låg avgift

Vi kliver in i ett tidstypiskt 60-talsdesignat trapphus med marmor och tidstypiska attribut, för att sedan ta hissen till tredje våning. Via en trevlig loftgång med vacker utsikt över den lustfyllda innergården, fylld med växter och sällskapsytor, når vi lägenhetens egen ytterdörr som ger lite radhuskänsla.

Lägenheten är verkligen en lugn oas, vilket kanske är oväntat då adressen är Fersens väg, men eftersom lägenhetens fönster vetter mot den tysta innergården och andra sidan den lugna Holmgatan, så är här verkligen fridfullt för att vara mitt i stan. Genom hela våningen följer vackra attribut som parkettgolv, fönsternischer i vacker marmor och original dörrar från byggåret 1962.

På Fersens väg 16 bor du lugnt på ett mycket eftertraktat läge nära Davidshallstorg som är ett av Malmös vackraste torg, ligger restauranger, caféer, vinbarer och små butiker tätt. För den kulturintresserade ligger Malmö Opera, Malmö Konsthall och mysiga gallerier alldeles runt hörnet. Lika nära ligger flera lekplatser och Malmös vackra, grönskande parker med dess levande kanaler där du under sommarhalvåret kan paddla kanot eller ge dig ut på en flotte eller trampbåtar.

Triangelns tågstation som snabbt tar dig till exempelvis Köpenhamn, ligger 10 min promenad från bostaden. På mindre än 30 minuter tar du dig enkelt till Kastrup och till Köpenhamn.


Boarea
82.2 kvm
Avgift
2 144 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2022-05-27

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Fersens Väg såldes av oss 2022-05-27. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Fersens Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad