Idunsgatan 46

Idunsgatan 46

Slutpris

6 700 000 kr


Sofielund— Malmö

Idunsgatan 46


Slutpris
6 700 000 kr

Sofielund— Malmö

Underbart arkitektritat parhus med mysig trädgård och eget garage

Välkommen till detta underbara arkitektritade parhus som uppfördes 1983 och är i tre etage med öppna sociala ytor kombinerat med en stilfull harmoni som gör huset till en dröm.

De stora öppna ytorna på första plan, ett fantastiskt allrum öppet upp till nock på det övre planet, tre mysiga sovrum och ett trivsamt entresolplan högst upp skapar en känsla av rymd och ljus. Friköpt tomt med ett stort nyrenoverat garage, ett trevligt uterum och en vacker insynsskyddad trädgård ger extra utrymme för förvaring, lek och avkoppling.

Öppen planlösning för umgänge i entréplan
Du möts av en skånelängainspirerad charm som sommartid ramas in av klättrande rosor och prunkande stockrosor som stoltserar vackert utanför husets entré. Känslan signalerar ett litet mysigt gårdshus, men väl innanför entrédörren så välkomnas du av luftiga gemensamhetsytor med plats för såväl dagligt umgänge som stora fester. Köket är placerat mot gatan med öppna ytor in mot det spatiösa mat- och vardagsrummet. Här kan släkt och vänner samlas och umgås utan att trängas. Gästtoaletten är i direkt anknytning till det stora rummet. På samma plan finns gott om förvaring i form av en större klädkammare samt ett grovkök med tvätt- och torkmöjligheter.

Solig trädgård och nyinrett garage/förråd
Det som verkligen stärker känslan av lugn och harmoni är husets lummiga och insynsskyddade trädgård som bjuder in till sköna sommardagar i uterummet, i solstolen eller vid grillen, perfekt för den som vill koppla av efter en lång arbetsdag. Här finns även ett nyrenoverat garage som är inrett med fullutrustade köksskåp med diskho. Trädgården är förvisso vänd åt öster men eftersom solen står högt på sommaren når den över huset, och husets gavelläge gör att solen når runt huset på kvällen vilket bidrar till att det är sol någonstans i trädgården hela dagen ut på kvällstimmarna.

Andra våningen ger avskildhet
En trappa upp ändrar huset karaktär med öppet upp till nock men behåller samma tema, lugn och harmoni. Här finns tre stycken sovrum i olika storlek. Alla sovrum vetter ut mot trädgården och erbjuder en fin vy över takåsarna i området. Det stora badrummet nås smidigt från samtliga rum och är utrustat med både badkar och duschavdelning, utmärkt för den som inte kan välja.

Allrummet överraskar och badar i ljus
Allrummet på ovanvåningen överraskar, ta en titt upp mot taket så förstår du varför. Det luftiga rummet är öppet hela vägen upp mot nock och ett fantastiskt ljusinsläpp i form av fyra stycken takfönster och tre fönster på gaveln åt väster vilka bokstavligen får rummet att flöda i ljus, en underbar plats i hemmet, dagtid som kvällstid. Förutom att de tre gavelfönstren leder in massor av ljus och värme bjuder de också på vackra solnedgångar över Malmö. Tar du sedan den lilla trappan upp når du det inbjudande loftet vilket kan användas som ett extra sovrum/gästrum eller en mysig läshörna.

Bykänsla med närhet till allt som storstaden erbjuder
De charmiga gathuskvarteren runt fastigheten är oerhört populära. Sofielund har verkligen en gemytlig bykänsla, och bjuder på ett rikt föreningsliv i kvarteren. Grannsämjan är mycket god och här finns ett trevligt byalag för de boende. Inom bara några minuter från huset finns flera lekplatser, skolor, förskolor, mängder av fritidsaktiviteter och ett rikt kulturutbud. I Sofielunds närområde finner du många restauranger, ett stadsdelsbibliotek, kulturscener, gym, träningsanläggning samt en klätterhall. Endast en kort promenad från Sofielund ligger några av Malmös populäraste mötesplatser i form av Folkets Park och Möllevångstorget med restauranger, torgliv och barer, och nästan lika nära är det för shoppingsugna till Mobilia eller Triangeln. Vill du ta dig längre sträckor når du både Södervärns busstation och Triangelns tågstation på bara några minuter med cykel eller ca 10–15 minuter om du går.

Här bor du verkligen mitt i hjärtat av Malmö men samtidigt i en lugn oas med en underbar trädgård och dessutom ett eget garage!


Boarea
152 kvm
Driftkostnad
37 840 kr/år
Tomtarea
295 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-03-25

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Idunsgatan såldes av oss 2021-03-25. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Idunsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.