Idunsgatan 40

Idunsgatan 40


Sofielund— Malmö

Idunsgatan 40Sofielund— Malmö

Charmigt gathus med lummig trädgård i mysiga Sofielund!

Välkommen till detta mycket charmiga gathus, byggt för mer än 100 år sedan på friköpt tomt i omtyckta Södra Sofielund.

På entréplan är det rymliga sociala ytor med vardagsrum, kök och matsal, ett sovrum samt en gästtoalett. Mot trädgården finns även en underbar inglasad veranda med vacker utsikt mot trädgården. Vardagsrummet och matsalen har vackert fiskbensparkett och 5 stora fönster åt olika håll, som ger ett härligt ljus i bostaden. På övervåningen finns två sovrum, varav ett med dubbla franska balkonger och det andra med balkong och klädkammare. På övervåningen finns även ett stort badrum och flera förrådsutrymmen.

Trädgården är omfångsrik med mängder av grönska och olika avdelningar man kan sitta i. Trädgården är delvis stenlagd och omgärdad av plank. I trädgården finns även ett gårdshus och nedgång till husets källare som inrymmer bland annat tvättstuga.

Stadsdelen är barnvänlig och det är nära till flera skolor och förskolor. Sofielund är en stadsdel fylld med kultur, här finns bland annat biblioteket Garaget, Folkets Hus, nycirkusen Karavan och scenkonstkollektivet Potato Potato. Gångavstånd till Mobilia med ett enormt utbud av shopping, restauranger/caféer, biograf och för barnen populära Funnys äventyr. Även Möllevångstorget, Folketspark och Pildammsparken är inom promenadavstånd så man har otroligt mycket att välja mellan.

Här bor ni verkligen centralt i Malmö, men samtidigt i en mysig och lugn småstadsmiljö. Närheten till centrum, knutpunkten Södervärn samt Triangelns tågstation ger bostaden ett perfekt läge.

Välkommen att anmäla dig för visning!


Boarea/biarea
110/40 kvm
Driftkostnad
28 580 kr/år
Tomtarea
313 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-28

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Idunsgatan såldes av oss 2024-02-28. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Idunsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.