Kattviksgatan 24

Kattviksgatan 24

Slutpris

4 700 000 kr


Gullvik— Malmö

Kattviksgatan 24


Slutpris
4 700 000 kr

Gullvik— Malmö

Familjevilla med stor trädgård, gästhus och garage

Välkomna till en välbevarad villa på Kattviksgatan 24! Här finns en underbar charm i både huset och i trädgården som vilken husletare som helst skulle beundra. Huset är byggt med källare vilket gör att entréplan ligger en bit ovan mark som i sin tur ger en skön upphöjd känsla och även en massa ljus flödar in genom fönstren.

På entréplan möts du av en välkomnande hall, två allrum, varav ett med öppen spis, ett kök med intilliggande matsal samt badrum och klädkammare. Det finns tre altandörrar ut mot trädgården varav en går till det fina uterummet med glasparti mot altanen och trädgården. På övre plan finner du den mer privata delen med tre sovrum, badrum samt klädkammare. I källaren finns ytterligare badrum och tvättstuga. Här finner ni även en bastu, här är det gott om förvaringsmöjligheter.

På baksidan av huset finner vi ett mindre hus som är perfekt till gästhus eller till uthyrning. Där finns det 2 rum på nedervåningen, varav ett är förberett för kök och ett sovrum på ovanvåningen. Nuvarande ägare har fått bygglov att bygga ut det lilla huset och sätta in ett badrum. På tomten finns även ett cykelförråd samt två bra förråd för trädgårdsmöbler och annat. Stor och solig trädgård om 807 kvm nästintill insynsfri. I trädgården finns ett rymligt uterum i söderläge med terrass utanför. Det finns även en trivsam pergola i trädgården. I trädgården växer bl.a. rådhusvin som skiftar i färg, hängmistel, liljor, röd vinbärsbuske, krusbär, spirea, hagtornsträd, pioner, rosa rosor, 3 st syrénträd, 3 äppleträd, perukbuske samt plommonträd.

På tomten finns även ett rymligt garage med elport så du enkelt kan öppna från bilen och en uppfart för parkering framför garaget.

Området runt fastigheten består av villabebyggelse från 1920-talet och flerfamiljshus från 1950-talet. I området finns flertalet skolor och förskolor samt en uppsjö av fritidsaktiviteter inom gångavstånd. För matinköp har vi stora ICA Maxi bara någon minut bort och för mer shopping når du Mobila, Jägersro köpcentrum, Emporia och Svågertorp med bil inom 5 minuter. Tack vare husets fenomenala läge når man även snabbt de stora vägarna både inre och yttre ringvägen, vilket gör detta område oerhört populärt.

Varmt välkomna!


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
34 935 kr/år
Tomtarea
807 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-11-05

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Kattviksgatan såldes av oss 2021-11-05. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Kattviksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.