Knopgränd 8

Knopgränd 8

Slutpris

2 655 000 kr


Västra Hamnen— Malmö

Knopgränd 8


Slutpris
2 655 000 kr

Västra Hamnen— Malmö

2:a med 10 kvm balkong mitt i Västra Hamnen

Låt oss stolt presentera denna stilrena tvårummare mitt i Västra Hamnen. Här bor ni på en mycket central adress med närhet till restauranger, matbutiker, gym och det absolut bästa, havet!
Bostaden erbjuder gott om förvaring, påkostade materialval, generöst badrum med tvättmöjligheter samt en stor balkong om 10 kvm i sydväst vilket är perfekt för dig som vill kunna avnjuta soliga eftermiddagar.

Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum blir lägenheten både ljus och lättmöblerad. Här bor ni i en stabil förening med låg avgift.

Västra Hamnen är en stad i staden, en ny levande stadsdel där det är skönt att bo, leva och arbeta. Du kan alltid äta en bit mat på någon av restaurangerna eller ta en latte på ett av caféerna, titta på båtarna i marinan eller bara strosa omkring. Här bor du på klassisk mark nära vattnet i Malmö marina och på behagligt avstånd till Malmö City med Centralstation oavsett om du tar cykeln, bussen eller om du väljer att promenera.


Varmt välkomna på visning!


Boarea
61.5 kvm
Avgift
3 846 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-08-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.