Lantmannagatan 3b

Lantmannagatan 3b

Slutpris

1 700 000 kr


Nobeltorget— Malmö

Lantmannagatan 3b


Slutpris
1 700 000 kr

Nobeltorget— Malmö

Trevlig tvåa på centralt läge

På populära Nobel finns nu chansen att förvärva denna fina lägenhet om två rum och kök.

Detta är en charmig, väldisponerad och ljus bostad med många fördelar att lyfta fram, såsom unik planlösning med stora sociala ytor, gott om förvaringsmöjligheter och att den är belägen i en välskött förening med stort utbud av gemensamhetslokaler.

Ni välkomnas av en rymlig hall med smart skoförvaring och flertalet garderober samt en rymlig klädkammare med inredning. Genomgående ekparkett och målade väggar i ljusa toner i hela lägenheten. Vardagsrummet är stort och ljust, har en franska balkong med dubbla glasade dörrar i perfekt söderläge. Köket är nyrenoverat med vitvaror i rostfritt samt inbyggd diskmaskin. Ett rofyllt sovrum med en gråmålad fondvägg.

Brf Glädjen 2 tillhandahåller sina medlemmar mycket mer gemensamma lokaler än de flesta bostadsrättsföreningar! Här finns tre takterrasser, relaxavdelning, bastu, eget gym och tre tvättstugor som gör det enkelt att få tvättid. Föreningen har dessutom en charmig och familjär innergård som genomgick en totalrenovering under sommaren 2015.

I hjärtat av Nobel bor du centralt och ostört med närhet till bland annat butiker, restauranger, Möllevångstorget, Folkets Park, vackra grönområden, bra kommunikationer och matbutiker. Flera busshållplatser ligger runt knuten, därifrån når du buss 5 till centrum under 10 minuter. Ett av Malmös bästa bagerier "Bröd och vänner" erbjuder nybakat bröd och andra läckerheter ligger precis på andra sidan av Nobelvägen. Söker du efter ett unikt boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
69 kvm
Avgift
4 512 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-05

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Lantmannagatan såldes av oss 2022-01-05. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lantmannagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.