Lönnebergagatan 29a

Lönnebergagatan 29a

Slutpris

2 095 000 kr


Gyllins Trädgård— Malmö

Lönnebergagatan 29a


Slutpris
2 095 000 kr

Gyllins Trädgård— Malmö

Äntligen en tvåa till salu högst upp med inglasad balkong i denna 55+ förening i Gyllins trädgård!

Välkommen till denna fina tvåa på våning fyra (högst upp för boende) med stor inglasad västerbalkong! Lägenheten är öppen, ljus och inbjudande. Kök och vardagsrum är placerat i öppen planlösning med stora fönster och utsikt mot den gröna innergården. Balkongen är härlig, generös och ger fin plats för möblemang. Sovrummet är också placerat mot innergården för en god natts sömn. Mellan sovrum och badrum finns en stor klädkammare med bra plats för kläder och förvaring. Badrummet är helkaklat med snygg inredning och erbjuder dina egna tvättmöjligheter. Här bor du i en 55+ förening med lugn och ro, nära service och kommunikationer. Omgivningen är grön och inbjudande för härliga promenader. I föreningen finns ett aktivt och uppskattat föreningsliv. Det finns också en övernattningslägenhet för gäster. Varmt välkommen på visning!


Boarea
58 kvm
Avgift
3 377 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-02-12

Mäklarhuset Vellinge

Denna lägenhet på Lönnebergagatan såldes av oss 2022-02-12. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lönnebergagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.