Lugna Gatan 52 / Lugnet / Malmö

Lugn oas mitt i stan

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
4 286 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-12-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lugna Gatan såldes av oss 2019-12-10. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lugna Gatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lugnet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till fjärde våningen och denna ljusa tvårummare om 62 kvm. Här bor ni på en central adress med närhet till både restauranger, shopping, biografer och matbutiker. Med hiss från markplan når ni bostadens entré som välkomnar med en rymlig hall med gott om förvaring i form av klädkammare. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök med utgång till bostadens inglasade balkong vänd mot söder. I direkt anknytning till köket hittar ni det ljusa vardagsrummet som enkelt rymmer både soffgrupp och matbord. Tack vare den smarta planlösningen finns här möjlighet att öppna mellan kök och vardagsrum, prefekt för dig som önskar stora sociala ytor. Sovrummet har bra storlek och vetter ut mot föreningens lugna innergård.

Runt hörnet finner ni Malmös stora cykelstråk som tar en runt i hela city.
För den med bil erhåller föreningen ett värmegarage för 732kr/mån.

Kort och gott en välplanerad bostad med stora möjligheter, fina ytskikt placerat mitt i city. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.