Per Albin Hanssons Väg 56 A / Blekingsborg-Mobila-Kulladal / Malmö

Mysig lägenhet med stor balkong

Slutpris
710 000 kr
Boarea
23.5 kvm
Avgift
2 246 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 11 (Hiss finns)
Såld
2020-05-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Per Albin Hanssons Väg såldes av oss 2020-05-15. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Per Albin Hanssons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blekingsborg-Mobila-Kulladal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Starten på boendekarriären, studielya eller övernattning. Här säljs en bra central etta i ett lugnt trevligt område med Mobilia runt hörnet och goda kommunikationer. Lägenheten ligger på våning tre med hissar från markplan och de 23,5 kvm innehåller allt man behöver. Till lägenheten hör en klädkammare, köksdel och en stor härlig balkong med mysig utsikt. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.