Per Albin Hanssons Väg 49b

Per Albin Hanssons Väg 49b


Blekingsborg— Malmö

Per Albin Hanssons Väg 49bBlekingsborg— Malmö

Trea på populärt område med närhet till allt!

Välkommen till tredje våningen och denna stilrena trerummare i en ekonomiskt stabil förening. Bostaden har en inbjudande planlösning med väl tilltagna sociala ytor som gör det enkelt att umgås med familj och vänner. Bostadens båda sovrum vetter mot den lugna gården, det ena rummet har utgång till den delvis inglasade balkongen som gör att det känns som att lägenheten har ett extra rum. Lägenheten har fönster i två vädersträck vilket bidrar till att hela bostaden har ett härligt ljusinsläpp.

Brf Gröndal har en mycket trevlig utemiljö som bjuder en grönskande innergård med lekplats, bänkar, bord och grillplatser.

Blekingsborg är ett lugnt område endast ett stenkast från köpcentret Mobilia. Från bostaden har man närhet till förskolor, skolor, butiker, restauranger, caféer, goda busskommunikationer bla till Hyllie station, Malmö City och mycket, mycket mer. Dessutom optimalt läge för den bilburna pendlaren med närhet till både Yttre och Inre Ringvägen.


Varmt välkommen på visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
5 254 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-13

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Per Albin Hanssons Väg såldes av oss 2024-02-13. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Per Albin Hanssons Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad