Serenadgatan 27 / Almvik - Högaholm / Malmö

Havsutsikt

Utgångspris
950 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
5 766 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
11 av 17 (Hiss finns)
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse Budgivning
Läs mer om budgivning

På våning 11, med hiss från markplan, finner vi denna trevliga gavel trea med härlig utsikt i flera riktningar över hav och den skånska slätten. De 82 kvm är välvårdade med äldre inredning. Här finns många möjligheter i denna välplanerade lägenheten som innehåller två bra sovrum, ljust trivsamt vardagsrum stort kök samt både badrum och gästtoalett. Balkongen är placerad i väster. Klart att flytta in och utforma ett trivsamt praktiskt boende med stora fönsterytor och som sagt härlig utsikt. Välkomna att boka tid för visning.

Bilder
Sponsrade länkar
 • Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen

  För att se VR - fyll i ditt mobilnummer nedan, så får du ett sms med en länk. Surfa sedan in på sidan och sätt mobilen i ett VR-set.

Vardagsrum
Sovrum/tv-rum
Utsikt och havet i fjärran
Rymligt kök
Hall
Hall med klädkammare
Sovrum
Utsikt från sovrum
Bra ytor
Möjligt att utveckla
Badrum
Vardagsrum
Sovrum/tv-rum
Balkong
Utsikt mot Hyllie
Visa alla 15 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Planritning
Planritning 3 D
Fakta
Rumsbeskrivning

 • Beskrivning av samtliga rum
  P-plats och garage ligger en kort promenad från huset liksom busshållplats. Det finns två rymliga hissar från markplan i trappan. Via en av dessa når vi våning 11. Lägenheten är bra placerad på en gavel med härlig utsikt både åt söder och väster. Innanför ytterdörren finner vi 82 välskötta och välplanerade kvadratmetrar. Mycket är original inredning i lägenheten men här finns bra förutsättningar att utveckla lägenheten efter eget tycke och smak. Hallen har plastmatta på golvet och här finns förvaring i form av garderober. Det finns också en rymlig klädkammare i hallen där väggarna går i lindblomsgrönt. Gästtoaletten har Mff blå väggar och mörk plastmatta på golvet. Badrummet är utrustad med badkar. Här finns plastmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Köket är stort och rektangulärt med rosa tonade väggar och vinröda skåpluckor. Här är gott om förvaringsplats och bra arbetsytor. På golvet finns praktisk plastmatta. Vitvarorna består av kombinerad kyl/frys (e-lux) och spis (E-lux).
  Vardagsrummet är ljust med ett stort fönsterparti. Golvet har ekparkett och på väggarna sitter vävtapet. Från detta rum nås ett av sovrummen som har utgång till balkongen. I detta rum ligger det laminat på golvet och väggarna är vita. Sovrum två når man via hallen. Detta går liksom gästtoaletten i Mff blått och det har plastmatta på golvet. Från fönstret är det tilltalande utsikt ut över skånska slätten.
  Sammanfattningsvis en väl omhändertagen lägenhet i lite äldre stuk men klar att flytta in i och utveckla efter eget önskemål.
Fakta

Beskrivning
 • Boarea
  82 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum:
  3 (2 sovrum)
 • Våning:
  11 av 17
 • Tillträde:
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  1972
 • Kommentar, byggnad
  Riksbyggen Malmöhus 23 bildades 1967 och inflyttning skedde 1971-72. Föreningen har 590 lägenheter fördelat på fyra höghus om 17 våningar med tillsammans 320 lägenheter. Här finns också 15 trevåningshus med tillsammans 270 lägenheter.
  Marken innehas med tomträtt, avtalet omförhandlas 2022-12-31. Föreningen har en informativ Hemsida www.mhus23.se och nås på mail på info@mhus23.se.
  Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen.
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning sker med fjärrvärme. Frånluftsventilation.
 • Kommentar, hiss
  Två rymliga hissar från markplan.
 • Renovering omarbetning etc
  2000: Tak byttes 2002: Fasader och entréer renoverades. 2009: Ytterligare 67 p-platser byggdes, tvättstugor renoverades.
  2011: Taggar till tvättstugorna, gemensam el inhandlades med Luleå energi. 2012: Fönster renoverades. 2013: Bytt styrsystem i värmecentralen.
  2014: Byggt nytt miljöhus, fönsterrenovering, avlopp- och tappvattenstambyte i höghusen. Inget planerat byte för låghusen.
  2015 - 2016: Byte av utanpåliggande rör samt blandare, JSB gjorde stambyte av varm- och kallvattenstammar i höghusen, flera tvättmaskiner byttes, SaneringsKompaniet tvättade fasaden på alla höghusen, nya utemiljömöbler köptes in, en möteslokal för 20 personer inreddes.
  2017: Nytt miljöhus vid Serenadgatan 27, fönsterbyte/-renovering är utfört i hela området av Fönsterfabriken från Trelleborg, centralerna till taggsystemet har bytts ut av Säkerhetsteknik, fyra sopsugsrum har målats om, ommålning av metalldörrarna på sidan av alla höghus, flera tvättmaskiner och torktumlare på hela området är utbytta 2018: Flertal tvättmaskiner samt torktumlare har byttes ut på Axel Danielssons väg,
  Serneke slutförde relining av dagvattenledningarna på Axel Danielssons Väg, Minigräv dränerade långsidan på Garage 2, Fönsterfabriken i Trelleborg slutförde fönsterbyte/renovering på hela området, Tagg system på entrédörrar har installerats på Axel Danielssons Väg. 2019: Nya ledlampor har installerats på G1an och G2an, brandsäkerheten har höjts, gångvägarna inom förenings mark har förbättrats, stängt spolplattorna i garage 1 och 2.
 • Övriga utrymmen
  Föreningen har övernattningslägenhet, motionslokal och dart-rum samt festlokal för 25 personer. Tvättstuga finns i entré plan.
Energideklaration
 • Energiklass:
 • Energiprestanda, primärenergital:
  184 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2020-02-17
 • Besiktningsman
  Riksbyggen Khosrow Souresrafil
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Föreningen har kabel TV från Comhem. Grundutbud ingår i avgiften. Obligatoriskt bredband ingår i avgiften till kostnad 89 kr/mån via Ownit 1000/1000 mbit.
Förråd
 • Beskrivning, förråd
  Till lägenheten tillhör ett förråd.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen har ca: 400 p-platser,2 garage under jorden med 287 platser dessutom garageboxar vid utkanten av Axel Danielsson väg som kostar 300 kr./månad. P-plats kostar 100 kr/månad och garageplas 250 kr/månad. Kötiden beror på vilken plats den boende är intresserad av, kölistan finns hos styrelsen på info@mhus23.se.
Ekonomi

 • Avgift:
  5 766 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Föreningen har gemensam el från 2011, som köps från Luleå energi, varje lägenhet har sin mätare som läses av varje månad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bostadsrättstillägg och internet.
 • Försäkring
  Försäkringen är en individuell kostnad beroende på önskemål och förutsättningar. Hör gärna med ert försäkringsbolag vad det skulle kosta er att försäkra lägenheten. Bostadsrättstillägg bekostas av föreningen,
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift:
  1 183 kr, betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift:
  483 kr
 • Andel i förening:
  0,18799
 • Andel av årsavg.:
  0,18745
 • Andelstal insats:
  0,18799
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2020-07-24.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen

 • Benämning
  Riksbyggen Brf Malmöhus 23
 • Markägare
  Marken upplåtes med tomträtt
Området

 • Området är placerat med kort avstånd till de många olika grönområden och trevliga promenadstråk med flertal lekplatser som finns i området. Här är nära till Svågertorp och Hyllie med station och Emporia shoppingcentrer når man snabbt. Området är barnvänligt med skola och förskola.Det är en välskött förening som är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med förskola precis bredvid.
 • Kommunikationer
  Här är bra kommunikationer där buss 33 tar er till Hyllie/Emporia på endast 12 min och på något längre tid in till Malmö Centrum. Ringvägen och Köpenhamnsbron nås med bil på några minuter.
Ekonomi
Avgift :
5 766 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Föreningen har gemensam el från 2011, som köps från Luleå energi, varje lägenhet har sin mätare som läses av varje månad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bostadsrättstillägg och internet.
Försäkring
Försäkringen är en individuell kostnad beroende på önskemål och förutsättningar. Hör gärna med ert försäkringsbolag vad det skulle kosta er att försäkra lägenheten. Bostadsrättstillägg bekostas av föreningen,
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 183 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
483 kr
Andel i förening :
0,18799
Andel av årsavg. :
0,18745
Andelstal insats :
0,18799
Pantsättning
är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2020-07-24.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Boendekalkyl

Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Högaholmgrillen
  241 m
  Burek & Cevapi Mästarna
  433 m
  Lindängens Pizzeria
  483 m
  Resturang Pärlan
  487 m
  OVRHYPD
  734 m
 • Skolor
  Högaholms förskola
  178 m
  Almviksgårdens förskola
  231 m
  Stoffe Prsa
  277 m
  Högaholmsskolan
  419 m
  Lindängeskolan
  513 m
 • Mataffärer
  Coop
  864 m
  Coop Söderkulla
  871 m
  Freshly Food Supermarket
  1,36 km
  Coop Nydala
  1,69 km
  ICA Maxi Stormarknad Malmö
  2,34 km
 • Kommunikationer
  Malmö Almviksgången
  158 m
  Malmö Högaholm
  191 m
  Malmö Almvik
  334 m
  Malmö Tenorgatan
  362 m
  Malmö Lindängen
  363 m
 • Tågstationer
  Malmö Syd Svågertorp station
  1,76 km
  Malmö Hyllie station
  1,94 km
  Hyllie St. (Malmö Arena)
  2 km
  Malmö Persborg station
  2,67 km
  Malmö Rosengård station
  3,63 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Vatten
 • 967 m
 • 4 min
 • 5 min
 • 17 min
 • Hav
 • 5,5 km
 • 13 min
 • 31 min
 • 1 tim 23 min
 • Tågstation - Malmö Syd Svågertorp station
 • 1,76 km
 • 4 min
 • 9 min
 • 29 min
 • Hållplats - Malmö Almviksgången
 • 158 m
 • 1 min
 • 3 min
 • 6 min
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn