Signalgatan 6 / Västra Hamnen / Malmö

Tvåa med västerbalkong i Västra hamnen!

Slutpris
2 275 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 309 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2020-04-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Signalgatan såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Signalgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Hamnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig och ljus bostad att längta hem till!
Detta inbjudande hem är placerat på våning två med hiss från markplan. Du stiger in och känner genast trivsamheten, ljuset i den öppna planlösningen och den högre takhöjden . Köket är perfekt i storlek inrett med allt du behöver och med en halv-vägg mot hall och vardagsrum. Detta skapar en kontakt med vardagsrummet som gör hemmet mycket socialt vänligt. I köket finns det matplats för 4-6 personer invid de två stora fönstren. Vardagsrummet ger plats för soffgrupp och tv-möblemang, och har utgång mot den läckra balkongen i västerläge med utsikt över den gröna innergården. Balkongen är generös, möblerbar och ger dig möjligheten att njuta av tillvaron medan eftermiddags-solen värmer. Sovrummet rymmer både dubbelsäng och en arbetshörna. Lägg därtill ett stort fint helkaklat badrum inrett med dusch och dina egna tvättmöjligheter!
Här bor du i en trevlig förening nära havet med en härlig utemiljö som erbjuder gräsmattor, uteplatser, utegym, boulebana och lekplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.