Slussgatan 12B / Slussen / Malmö

Stilren 2:a med öppen spis

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
2 654 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slussgatan såldes av oss 2020-02-19. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Slussgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slussen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till SJ-husen och Brf Håkan upa Järnvägsmännen. Dessa hus har länge varit populära bland Malmöborna tack vare den gamla charmen med brädgolv och högt i tak, höga golvlister, kakelugnar/ öppen spis och takrosetter. Husen byggdes ursprungligen till SJs anställda förra sekelskiftet och eftersom man på den tiden bodde med stora familjer byggdes rummen stora och gårdsmiljön var viktig. Att gårdsmiljön fortfarande är viktig syns verkligen här.

Bostaden är välkomnande och har en fin själ och rymd. Redan i hallen får man en skön känsla som sedan stiger när man kommer in i sovrummet med en stor fungerande öppen spis. Vardagsrummet levererar med tidsenliga furutiljor och skön takhöjd och den öppna planlösningen gör att boendet blir det bästa av bägge världar. Den gamla charmen möter en optimal planlösning med ett rymligt kök, perfekt för dig som tycker om att laga mat. På kvällen går blickarna mot fönsterpartierna med utsikt över de upplysta bangårdarna och en glimt av kanalen.

Detta är en bostad som ni inte vill missa. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.