Solters Plan 1B

Solters Plan 1B


Triangeln, Möllevången— Malmö

Solters Plan 1BTriangeln, Möllevången— Malmö

Genomgående trerummare med balkong mitt i City!

På en lugn återvändsgata, bara ett stenkast från Triangelns shoppingkvarter och Möllevångstorgets sprudlande torghandel, finner ni denna 1930-tals dröm belägen på våning två av fem. Bostaden är välplanerad och bjuder minst sagt 73,1 kvadratsmarta kvm.

Badrum och kök är renoverat för ca 10 år sedan och har därefter tagits väl hand om. Målade vita trägolv och ljusa släta väggar samt fönster med härligt ljusinsläpp från två vädersträck bidrar till att bostaden upplevs som väldigt ljus. Bostaden bjuder dessutom ovanligt goda förvaringsmöjligheter i de två klädkammarna inne i bostaden samt de fyra externa förråden.

Föreningen har en trevlig innergård med flera sittgrupper och massor av grönska. Solters Plan ligger helt rätt mellan Möllevångstorget och Triangeln, världen ligger för era fötter och ni kan njuta till fullo av det fina kulturliv som staden erbjuder. Restauranger, barer och shopping finns i ert absoluta närområde. För härliga promenader och en picknick i det fria tar ni er till Folkets Park eller Pildammsparken på några minuter. För er som pendlar är det goda kommunikationsmöjligheter både från Södervärn och Triangelns station. Otroligt smidigt och ett stort plus i vardagspusslet!

Detta är en bostad som måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!


Boarea
73.1 kvm
Avgift
4 443 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-09-25

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Solters Plan såldes av oss 2023-09-25. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Solters Plan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad