Sölvesborgsgatan 3d

Sölvesborgsgatan 3d

Slutpris

1 100 000 kr


Folkets Park - S:t Knut - Möllevången— Malmö

Sölvesborgsgatan 3d


Slutpris
1 100 000 kr

Folkets Park - S:t Knut - Möllevången— Malmö

Kvadratsmart bostad vid Folketspark i mycket fint skick!

Varmt välkomna till en verkligen kvadratsmart bostad, på lugn gata men ändå med Folkets Park väntandes utanför dörren och nära till Malmös cityspuls. Här fås ett stilrent och mycket påkostat kök, med bl.a vacker bänkskiva i kalksten, läcker gashäll, inbyggnadsugn och diskmaskin. Lägenheten har vitmålade väggar har vacker fiskbensparkett på golvet, förutom i köket och badrummet som har klinkergolv och helkaklade väggar.

Folketspark är mer än bara en perfekt plats för avkoppling och rekreation med dess grönområden och lekplatser, utan den har också ett rikt kultur- och nöjesliv att erbjuda. Att bo vid Folketspark betyder också att man har nära till en uppsjö av restauranger, caféer och butiker i det omgivande området. Det är en plats där man verkligen känner sig som en del av Malmös pulserande stadsliv, samtidigt som man tar klivet in i en fridfull miljö i lägenheten, i föreningens innergård eller på takterrassen.

Vill man bege sig till andra delar av staden så är kommunikationsläget riktigt bra, med snabba bussförbindelser och trevliga cykelvägar åt olika håll.

Välkommen att boka dig på visning!


Boarea
26 kvm
Avgift
2 411 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1
Såld
2024-05-20

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Sölvesborgsgatan såldes av oss 2024-05-20. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Sölvesborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.