Tullstorpsvägen 77P / Husie/Tullstorp / Malmö

1 plan Tullstorp

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea/biarea
55,2/2 kvm
Driftkostnad
14 500 kr/år
Tomtarea
261 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-07-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Tullstorpsvägen såldes av oss 2017-07-13. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Tullstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Husie/Tullstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På idylliska Fortuna Fritidsby, med närhet till Toftanäs köpcentrum finner vi detta charmiga och fint renoverade enplans hus på friköpt insynsskyddad hörntomt med öppna landskap som närmsta granne. Villan har en tilltalande öppen planlösning med synliga takbjälkar öppet upp till nock och en mysig braskamin. Modernt stilrent Marbodalkök med rejäl matplats. Renoverat helkaklat badrum med dusch. Villan har även två fina sovrum och renoverat grovkök. Vackert anlagd trädgårdstomt med buskar, träd, blomsterplaneringar och stort trädäck och stensatta uteplatser. OBS! Ett tillfälle att bo i eget hus (permanent) med låga boendekostnader.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration