Von Lingens Väg 8 / Appelgården- Rosengård / Malmö

På bästa läge

Slutpris
790 000 kr
Boarea
79.5 kvm
Avgift
5 342 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2018-12-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på von Lingens väg såldes av oss 2018-12-18. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på von Lingens väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Appelgården- Rosengård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I välskötta och populära Brf Hilda säljs denna lägenhet som renoverades 2007. Lägenheten ligger i det bäst placerade huset på våning två med hiss från markplan och utsikt mot Cronhielmsparken och över Appelgården. Här finns tre bra rum, kök och stor härlig inglasad balkong allt fördelat på 80 kvm. Badrummet och gästtoaletten är helkaklat och renoverad av föreningen. Appelgårdsskolan ligger runt hörnet och här finns bra och snabba förbindelser in till Malmö city. Parkering finns utanför husen, lekplats på gården och fotbollsplan en kort bit bort, Zlatans fotbollsplan. Välkomna till ett trevligt boende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.