Askegatan 15A

Askegatan 15A

Slutpris

3 300 000 kr


Nyvång— Åstorp

Askegatan 15A


Slutpris
3 300 000 kr

Nyvång— Åstorp

Parhus byggt 2020 med stor fin tomt på lugnt område intill åkermark och skog!

Nu kan vi erbjuda detta välplanerade parhus i två plan med en stor trädgård i soligt söderläge där man kan njuta av solen hela dagen.

Man parkerar smidigt bilen eller bilarna på den breda uppfarten. Har men elektrisk bil så finns det en laddbox från Easee redan installerad. In kliver man i en rymlig hall med inledningsvis klinkergolv och sedan genomgående laminatgolv i hela huset. Väggarna är slätspacklade och vitmålade. Intill hallen till höger har vi det första sovrummet och till vänster det andra sovrummet. Vidare har vi köket med öppen planlösning till vardagsrummet. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn, spishäll, fläkt och ugn. Köket erbjuder gott om förvaring med extra i köksön. Entréplanet erbjuder också en rymlig tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt ett badrum med dusch. Hela bottenvåningen har vattenburen golvvärme och på ovanplan har vi vattenburna radiatorer. Från vardagsrummet har vi utgång till den stora trädgården i söderläge. På tomten finns ett förråd som tillhör huset.

På ovanplanet har vi sedan de resterande två sovrummen, ett allrum samt ett stort badrum med dusch. Allrummet kan delas av till ett extra sovrum om man behöver.

Här bor man på ett lugnt och nytt område i Nyvång intill åkermark och skog. Det är mycket barnvänligt och det bor många barnfamiljer i området. Man har nära till skola och kommunikation.

Missa inte detta trevliga parhus med låg månadskostnad, hör av er redan idag så håller mäklaren er informerade!


Boarea/biarea
135/4 kvm
Driftkostnad
27 114 kr/år
Tomtarea
454 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-02-03

Mäklarhuset Helsingborg

Denna parhus på Askegatan såldes av oss 2023-02-03. Se alla våra försäljningar i Nyvång samt även på Askegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.