Thalingatan 50

Thalingatan 50

Slutpris

2 700 000 kr


Nyvång— Åstorp

Thalingatan 50


Slutpris
2 700 000 kr

Nyvång— Åstorp

FINT 1-1/2 PLANSKEDJEHUS MED UTERUM, GARAGE, SPABAD I OMTYCKTA NYVÅNG!

Nu kan vi stolt presentera detta fina hus med en fantastisk trädgård, bred uppfart, garage, carport och väldigt bra med förvaringsutrymmen, välkomna till Thalingatan 50, Nyvång!

Huset erbjuder en fantastisk trädgård med stort uterum som öppnas upp mot trädäcket och gräsmattan på framsidan. På baksidan har man anlagt med stenplattor, sjösten och trädäck, en mysig oas som har spabad och växthus.

In välkomnas ni av en ljus hall med god plats till att hänga av sig och till höger finner ni den fina tvättstugan som är praktiskt inredd och har utgång till baksidan. Köket är välhållet och fint som har bra med förvaring, arbetsytor, utgång till framsidan och kan möbleras med ett matbord. Stort luftigt vardagsrum som erbjuder sociala umgängesytor med plats till soffgrupp och matbord, här finns möjligheten att sätta upp en vägg och bilda ett till sovrum. Härifrån når man det stora inglasade uterummet, trevligt med plats till loungemöbler. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch.

På ovanvåningen finner ni två sovrum där det ena har utgång till balkongen och det andra kan delas upp i två sovrum om ni sätter upp en vägg och en till ingång. Det andra badrummet finner man här uppe, plastmatta på golvet och tapet/träpanel på väggarna som är utrustat med ett badkar.

Nyvång är en tätort som tillhör Åstorps kommun som var Skandinaviens genom tidernas största stenkolsgruva. Thalingatan ligger i ett lugnt och omtyckt område med promenadavstånd till skola, grönområden, bussförbindelser och väldigt smidigt att ta sig in till Åstorps centrum på bara några få minuter som har allt från livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral och skolor. eller in till Helsingborg genom E4:an som tar cirka 10 minuter där man har stora köpcentrumet Väla med sitt stora utbud av shopping.


Boarea
152 kvm
Driftkostnad
38 459 kr/år
Tomtarea
506 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-07-29

Mäklarhuset Helsingborg

Denna kedjehus på Thalingatan såldes av oss 2022-07-29. Se alla våra försäljningar i Nyvång samt även på Thalingatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.