Plutogatan 1

Plutogatan 1

Slutpris

6 200 000 kr


Ödåkra— Helsingborg

Plutogatan 1


Slutpris
6 200 000 kr

Ödåkra— Helsingborg

Fantastiskt hus med påtaglig takhöjd, genomtänkt planlösning, garage och trevligt solläge i Ödåkra!

Välkomna till ett av Ödåkras finaste hus, ett hem för er som ställer höga krav på kvalité och livsnjutning, välkomna till Plutogatan 1!

Ett fantastiskt enplanshus med trevliga attribut som garage med fjärrstyrd garageport, golvvärme i hela huset, masterbedroom med eget badrum och bastu, påtaglig takhöjd i vardagsrummet och stora fönsterpartier som binder samman uteplatsen med köket och vardagsrummet. Den vardagliga ingången blir genom garaget som sedan tar er vidare in till tvättstugan och köket. Öppen inbjudande planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar lättmöblerade ytor och härligt ljusinsläpp. Påtaglig takhöjd i vardagsrummet som ingen kan undgå tillsammans med trevliga detaljer som etanolkaminen som sitter på den norska skifferväggen. Köket är smart inrett där man maximerat förvaringen och arbetsytorna i sten med känslan av att det ska vara lika praktiskt som det ska vara inbjudande när gästerna är på besök. På sommaren öppnas skjutpartiet upp som suddar ut linjen mellan inom/utomhus där köket är rätt placerat med kort avstånd till framtida grillen på stenlagda uteplatsen.

Det finns fyra väldisponerade sovrum där samtliga rymmer säng och förvaring. Ett av sovrummen är ett masterbedroom med eget badrum som är utrustat med bastu och dusch. I andra delen av huset finner ni det andra badrummet, kaklat och utrustat med badkar.

Kort sammanfattat är detta ett hus utöver det vanliga som sällan marknadsförs där det bara är att flytta rakt in. Huset är väl underhållet med endast en ägare som verkligen har njutit av alla dessa år i detta fina hem. Trädgården är välskött med uteplatser i olika väderstreck och på ena uteplatsen har man installerat ett spabad, underbart att avsluta veckan med ett bad.

Här bor man i ett omtyckt område med goda kommunikationer och service. Det är ett barnvänligt område med lekplatser och grönområden som har promenadavstånd till skola, förskola, idrottshall, bibliotek, köpcentrumet Väla med dess breda utbud av cirka 200 butiker. Runt Väla finns även träningsanläggningar som Nordic Wellness, apotek, restauranger, flera livsmedelsaffärer m.m. Ni som färdas kollektivt så finns både buss och tåg. Smidigt att ta sig runt med bil och kommer fort ut på motorvägen.


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
28 666 kr/år
Tomtarea
751 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-06-13

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Plutogatan såldes av oss 2022-06-13. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Plutogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.