Hövdingegatan 2B

Hövdingegatan 2B

Slutpris

4 650 000 kr


Ramlösa— Helsingborg

Hövdingegatan 2B


Slutpris
4 650 000 kr

Ramlösa— Helsingborg

Välplanerad och rymligt villa på mysig tomt och hela fem sovrum!

Letar ni efter en större villa på ett mycket populärt och barnvänligt område? Då kan ni sluta leta! Nu har vi det stora nöjet att kunna presentera denna fina 70-tals villa på en mysig tomt i Ramlösa.

Man parkerar smidigt bilen på uppfarten eller i det stora garaget (39 kvm) som har fjärrstyrd port. Man kliver sedan in i en rymlig hall med bra utrymme för att hänga ytterkläderna. Under trappan har man även bra förvaring i form av ett separat förråd. Entréplanet erbjuder ett kök med utrymme för matplats, en stor matplats i direkt kontakt med köket som sedan sitter ihop med det stora vardagsrummet. Från vardagsrummet har man även utgång till den stenlagda terrassen. Vidare hittar vi två av husets fem sovrum, tvättstugan och en toalett. På ovanvåningen finner vi sedan de resterande tre sovrummen, ett stort allrum, klädkammare samt ett badrum med badkar. Huset är stort och den totala golvytan är 193 kvm.

Tomten är uppvuxen och fin med vackra träd och blommor. Här finns även ett växthus. Här kan barnen springa fritt och leka. Huset är förbesiktigat och säljarna har tecknat en dolda-fel försäkring, en trygghet både för köparna och säljarna.

Med Ramlösa Brunnspark runt hörnet tar du dig snabbt och enkelt ut i löpspåret eller på mysig picknick. Via en promenad eller cykel har du goda förbindelser med både tåg och buss så att du spontant kan åka till vänner eller gå på stan när du känner för det. Till stranden på Råå är det bara några minuters bilfärd. Ramlösa är ett lugnt och barnvänligt område med flera förskolor och skola i området. Här bor många barnfamiljer.

Kort sammanfattat är detta ett drömboende både för den lilla och den stora familjen. Missa inte denna chansen om du vill bo i Ramlösa!


Boarea
179 kvm
Driftkostnad
40 554 kr/år
Tomtarea
691 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-06-04

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Hövdingegatan såldes av oss 2021-06-04. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Hövdingegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.