Maja-Lisa Grönbergs Väg 9B

Maja-Lisa Grönbergs Väg 9B

Slutpris

2 000 000 kr


Skegrie— Trelleborg

Maja-Lisa Grönbergs Väg 9B


Slutpris
2 000 000 kr

Skegrie— Trelleborg

Nytt och fräscht i hus från 2019!

TILLGÄNGLIG NU!

Varmt välkommen till Skegrie - den lilla byn mellan Trelleborg och Vellinge som växer så det knakar. Inte undra på, här ger den lantliga och lugna idyllen ro och trivsel i den ofta stressiga tillvaron. Böljande åkerlandskap omfamnar byn och känslan av att bo på landet är ständigt närvarande - och ändå har man endast drygt en kvarts bilfärd till Malmö. Ett stenkast från skola och förskola ligger Brf Boklok Landskapet vars byggnader uppfördes 2019. Det finns hiss i de tre huskropparna och parkeringsmöjlighet precis utanför husknuten vilket gör lägenheterna attraktiva för alla åldrar.

Nu presenterar jag en superfin och välplanerad trerummare på andra våningen. Genomgående öst-väst ger behagligt ljusinsläpp hela dagen och från västerbalkongen njuter man av eftermiddags- och kvällssolen. Känslan av ljus och rymd genomsyrar lägenheten. Både väggar och kök går i vita kulörer och stylas enkelt med textilier efter smak. Köket är det nya vardagsrummet, är det inte så?! Det är här man samlas och umgås, och då vi har en öppen planlösning med vardagsrummet kan hela familjen samlas. Två bra sovrum ligger på varsin sida om vardagsrummet. Badrummet är rymligt och stilrent, här har vi även egna tvättmöjligheter med tvättmaskin. Nu när hösten kommer är det extra härligt med bubbelbadkar.

Vi ses på visning!
/Linda Olsson, fastighetsmäklare


Boarea
72 kvm
Avgift
4 200 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-10-11

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Maja-Lisa Grönbergs Väg såldes av oss 2021-10-11. Se alla våra försäljningar i Skegrie samt även på Maja-Lisa Grönbergs Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.