Nyhemsgatan 17 / Skillinge / SIMRISHAMN

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
159 kvm
Driftkostnad
30 030 kr/år
Tomtarea
959 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2015-03-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Nyhemsgatan såldes av oss 2015-03-08. Se alla våra försäljningar i Skillinge samt även på Nyhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skillinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Skillinge fiskeläge i närheten av hamnen ligger denna 70-talsvilla. En praktisk familjevilla på sluttningstomt med omgärdande häckar. Separat dubbelgarage med förrådsutrymmen. Interiört mestadels originalskick förutom viss ytskiktsrenovering. På entréplan ett ljust allrum i vinkel med fint parkettgolv. På övre plan ett trivsamt allrum med massivt trägolv samt braskamin. Vill du bo nära havet och all livskvalité som därmed tillkommer är detta ett bra tillfälle för dig.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.